Els aeroports d'Istanbul van acollir 7 milions de 523 mil passatgers

Els aeroports d'Istanbul van acollir milions de milers de passatgers
Els aeroports d'Istanbul van acollir 7 milions de 523 mil passatgers

El Ministeri de Transports i Infraestructures va informar que al febrer es va produir un total de 139 tràfic d'avions amb els passos superiors, superant així el període de covid, i va dir: “771 milions 11 mil passatgers al febrer i més de 750 milions de passatgers en els dos mesos. període va preferir la companyia aèria".

La Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports Estatals (DHMI) del Ministeri de Transports i Infraestructures va anunciar les estadístiques d'avions, passatgers i càrrega de les aerolínies del febrer. El trànsit d'avions va augmentar un 28,3 per cent en els vols nacionals i va arribar als 65 amb un augment del 457 per cent en els vols internacionals al febrer respecte al mateix mes de l'any anterior, es va indicar que va augmentar fins als 32,1.

En el comunicat, "El mateix mes, el trànsit nacional de passatgers va arribar als 5 milions 613 mil i el trànsit internacional de passatgers va ser de 6 milions 132 mil als aeroports que donen servei a Turquia. Juntament amb els passatgers de trànsit directe, el trànsit total de passatgers va augmentar un 25 per cent fins als 11 milions 750 mil passatgers. El trànsit de viatgers, que va disminuir en gran mesura a tot el món i al nostre país durant l'epidèmia de coronavirus (covid-19), es va acostar al seu nivell anterior al febrer de 2023 respecte al mateix mes de 2020. En el trànsit total de passatgers, inclòs el trànsit directe, als nostres aeroports, el 2023 per cent del trànsit de passatgers de 2020 es va realitzar el febrer de 95. A més, en el mateix mes, es va superar el trànsit total d'avions, inclosos els passos elevats.

ELS AEROPORTS ACOLLEN 7 MILIONS 523 MIL PASSAGERS A ISTANBUL

En el comunicat, es va afirmar que el trànsit d'avió cap a l'aeroport d'Istanbul va arribar a un total de 9 mil 556 al febrer, 26 mil 5 en línies nacionals i 35 mil 561 en línies internacionals, es va informar que 5 milions 114 mil passatgers preferien l'aeroport d'Istanbul. . Es va destacar que 15 trànsit d'avions es va realitzar a l'aeroport Sabiha Gökçen d'Istanbul i es van atendre 445 milions 2 mil passatgers.

EL Trànsit de passatgers HA AUMENTAT UN 36 PERCENT EN DOS MESOS

Trànsit aeri en el període gener-febrer respecte al mateix període de l'any anterior; La declaració, que es va informar de 129 mil 281 en línies nacionals i 90 mil 666 en línies internacionals, continua de la següent manera:

“Amb els passos elevats, s'ha arribat a un total de 286 mil 814 trànsit d'avions. El trànsit aeri nacional va augmentar un 27,5%, el trànsit aeri internacional va augmentar un 33,2% i el trànsit aeri total, inclosos els passos elevats, va augmentar un 31,5%. El trànsit domèstic de passatgers als aeroports va augmentar un 20,7 per cent fins a 12 milions 372 mil, el trànsit internacional de passatgers va augmentar un 54,8 per cent fins als 12 milions 998 mil. En el mateix període, el trànsit total de passatgers, inclosos els de trànsit directe, va augmentar un 36 per cent i va arribar als 25 milions 382 mil. El trànsit de mercaderies aeroportuàries (càrrega, correu i equipatge) va arribar a les 550 mil 802 tones. Mentre que 74 trànsit d'avions va tenir lloc a l'aeroport d'Istanbul en el període de dos mesos, es van atendre 449 milions 10 mil passatgers. El trànsit aeri a l'aeroport Sabiha Gökçen d'Istanbul va arribar als 768. 33 milions 46 mil passatgers van preferir l'aeroport Sabiha Gökçen d'Istanbul.

Günceleme: 10/03/2023 14:02

Anuncis similars