Els gerents de BMC van explicar els últims desenvolupaments sobre el tanc Altay

Els gerents de BMC van explicar els últims desenvolupaments sobre Altay Tank
Els gerents de BMC van explicar els últims desenvolupaments sobre el tanc Altay

En l'àmbit de la reunió de premsa i mitjans de BMC Defense, el CEO de BMC, Murat Yalçıntaş, el director general de BMC Defense, Mehmet Karaaslan, i el director general de BMC Power, Mustafa Kaval, es van reunir amb la premsa del sector i van donar informació sobre projectes importants en curs, especialment el tanc ALTAY.

A l'acte, el Tanc de Batalla Principal ALTAY, un dels projectes més importants de la indústria de defensa nacional i nacional del nostre país, a les instal·lacions BMC Defence Arifiye, l'Obus FIRTINA de Nova Generació, que és una de les potències de foc més importants del camp i utilitzat activament per les forces armades turques en les seves operacions, i el vehicle blindat de nova generació ALTUĞ 8×8 i es va donar informació sobre projectes i inversions nacionals i nacionals portades a la instal·lació.

En el discurs d'obertura de l'esdeveniment, el conseller delegat de BMC, Murat Yalçıntaş, va dir: "Les instal·lacions d'Arifiye són propietat de les Forces Armades turques. Fa 25 anys que produïm aquí. Fem aquesta producció sota el permís, l'aprovació i la supervisió de les Forces Armades Turques. No hi ha estrangers treballant en aquesta fàbrica. Els drets de propietat intel·lectual dels motors nacionals i nacionals i de tots els altres vehicles, especialment el tanc Altay produït aquí, pertanyen al nostre estat. Tot tipus de producció i venda en aquestes instal·lacions es fan amb el permís del nostre estat. L'objectiu del servei de la nostra empresa de defensa BMC és fer que les Forces Armades turques vagin més enllà i més fortes". dit.

Declarant que la producció dels dos primers dels nous tancs ALTAY està en l'etapa final i que aquests tancs es lliuraran a les Forces Armades turques per a les proves a finals d'abril, Yalçıntaş va dir: "Vam comprar un lloc per a la nostra nova fàbrica. en una zona industrial organitzada a Ankara. Espero que portem a terme la producció massiva d'ALTAY aquí". dit.

Després del discurs d'obertura, el director general de Defensa de BMC, Mehmet, va donar informació sobre la producció massiva del tanc de batalla principal ALTAY, l'obús FIRTINA de nova generació, la modernització del tanc Leopard2A4 i els projectes de vehicles blindats de nova generació ALTUĞ 8×8 desenvolupats per BMC amb les últimes innovacions tecnològiques Karaaslan. va dir: "Vam reunir l'equip de disseny i producció de vehicles blindats més competent a Turquia a les instal·lacions d'Arifiye. Hem renovat les infraestructures, les zones de treball i de producció de la fàbrica, que és una de les instal·lacions més importants del nostre exèrcit. Hem dut a terme molts projectes per augmentar l'eficiència i dins d'aquest àmbit, hem fet inversions molt serioses a la instal·lació en 3 anys”. dit.

Karaaslan, que també va fer declaracions sobre el tanc ALTAY, a partir de les preguntes dels membres de la premsa; Va dir que els subsistemes com els motors i les transmissions, que es preveu subministrar des de l'estranger, no es van poder rebre a causa dels permisos d'exportació, per la qual cosa el projecte es va retardar, però a causa d'aquest retard, es va desenvolupar un nou tanc ALTAY completament diferent. .

Mustafa Kaval, director general de BMC Power, va donar informació sobre l'últim punt assolit sobre projectes de motors nacionals i nacionals i va afirmar que el treball per al grup d'energia BATU que s'utilitzarà per a Altay continua ràpidament i, a partir de la segona meitat de 2026, La producció d'energia de BMC de "New ALTAY" es combinarà amb grups elèctrics nacionals i nacionals, i va afirmar que tenen com a objectiu iniciar la producció en massa.

L'esdeveniment va acabar amb l'examen dels representants del sector dels vehicles de nova generació produïts per BMC DEFENSE a les instal·lacions d'Arifiye.

Günceleme: 24/03/2023 15:12

Anuncis similars