Els megaprojectes com Marmaray i Osmangazi Bridge són resistents als terratrèmols?

Els megaprojectes com el pont de Marmaray Osmangazi són resistents als terratrèmols?
Els megaprojectes com Marmaray i el pont Osmangazi són resistents als terratrèmols?

El ministre de Transports i Infraestructures, Karaismailoğlu, va declarar que les últimes oportunitats tecnològiques s'utilitzen en inversions en transport: "Mireu, les nostres infraestructures de transport no es veuen afectades en un terratrèmol tan greu al món. Especialment en el terratrèmol d'Istanbul, que es considera a Màrmara, aquests grans projectes d'infraestructures no es veuran perjudicats gràcies a la tecnologia que utilitzem, i funcionaran les 24 hores del dia".

Karaismailoğlu ha dit:

“Projectes com l'aeroport d'Istanbul, el Northern Marmara, Marmaray, el pont Osmangazi i el pont Yavuz Sultan Selim continuaran funcionant tan bon punt hi hagi un terratrèmol. En cas de desastre, ja sigui el Northern Marmara, el túnel d'Euràsia o el Marmaray, totes seran rutes de transport d'emergència. Al túnel d'Euràsia, per exemple, utilitzem aïllants sísmics a les dues parts del túnel on el terra està buit i tou. És a dir, aquí hi ha aïllants que faran front a la càrrega del terratrèmol, aquests són els aïllants que redueixen l'efecte sobre el túnel. També vam utilitzar aïllants sísmics a Marmaray. També utilitzem aïllants sísmics en els nostres projectes d'autopistes. En una possible situació a Istanbul, la carretera de Màrmara del Nord serà especialment una ruta de transport d'emergència".

Karaismailoğlu, que va dir que s'entén com era de necessari l'aeroport d'Istanbul, va assenyalar que en un possible cas es podria operar un dels dos aeroports (aeroports d'Istanbul i Ataturk).

Günceleme: 10/03/2023 11:06

Anuncis similars