Els "Tallers de cursos mòbils" d'IMM van començar a Hatay

Els tallers de cursos mòbils de l'IMM es troben a la zona del terratrèmol
Els 'Tallers de lliçons mòbils' de l'IMM es troben a la zona del terratrèmol

Els 'Tallers de lliçons mòbils' del municipi metropolità d'Istanbul (IMM) van començar a funcionar a Hatay. L'IMM, que l'AFAD va emparellar amb la província d'Hatay, continua el seu treball a la zona del terratrèmol. Tampoc es van oblidar els estudiants afectats pel terratrèmol i privats de les instal·lacions de la seva llar, dormitori i centre d'estudis. Els 'Tallers de lliçons mòbils' de l'IMM van començar a funcionar a Hatay perquè no es quedessin endarrerits en les seves classes.

Els professors voluntaris donen suport a la tasca dins de la Direcció de Joventut i Esports de l'IMM. Amb repeticions d'assignatures, solucions de preguntes, estudis individuals i en grup, els alumnes van aconseguir l'entorn social del qual feia temps que havien estat allunyats i van tornar a ser inclosos en el procés d'examen.

Al servei del Taller del curs, a més de les eines mòbils, els estudiants també reben suport amb el 'centre educatiu fix' que s'establirà a Antakya. Tot el treball realitzat als tallers d'Istanbul també es farà a la carpa d'entrenament a la zona del terratrèmol.

Es van crear sales d'estudi i classes informatitzades per a un mínim de 20 persones. Els estudiants podran estudiar i aprofitar les oportunitats que desitgin, a part de la seva rutina diària de curs.

També es donarà suport a la formació en línia.

En l'àmbit del Taller de Lliçó Mòbil, es va determinar el programa formatiu a cursar en funció de les necessitats de l'alumnat i de les assignatures que els mancaven. A més de la formació presencial que reben de professors voluntaris, els estudiants també poden participar en estudis d'educació en línia recolzats per intel·ligència artificial entrant a ibbonlinedersatolyeleri.istanbul amb els ordinadors de l'autobús mòbil.

Tallers de classe

Contribució a l'adaptació amb seminaris

Els professors voluntaris de l'IMM també oferiran serveis d'orientació a les víctimes del terratrèmol a Hatay. També s'organitzaran diversos programes de seminaris perquè puguin superar el difícil procés que estan passant i concentrar-se ràpidament en els seus exàmens i lliçons. S'explicaran els mètodes d'estudi correctes, la gestió de l'estrès i els processos de preparació d'exàmens.

Milers de llibres i recursos útils enviats

El suport donat a l'educació a Hatay no es va limitar als tallers de curs. Juntament amb el taller mòbil, es va fer entrega gratuïta als alumnes del material necessari per a l'educació, des de bosses fins a cola, des de quaderns fins a regles, des de llapis fins a llapis de colors. A més, es van enviar a Hatay centenars de llibres de preparació LGS v YKS per als estudiants que es preparaven per als exàmens, així com centenars de llibres formats per contes i novel·les.

Günceleme: 18/03/2023 14:36

Anuncis similars