Busco Obrer per treballar al vaixell! Publicació de la convocatòria del Ministeri de Transports

Ministeri de Transports i Infraestructures
Ministeri de Transports i Infraestructures

4857 (onze) treballadors fixos es contractaran en el marc del que disposa la Llei del treball núm. 11 per ser contractats a les unitats d'organització provincial del Ministeri de Transports i Infraestructures i el Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar a la Institucions i Organismes Públics emesos en virtut d'aquesta Llei.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA
Les sol·licituds es faran entre les dates del 13.03.2023 al 17.03.2023 a través del lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR).

CONDICIONS GENERALS
1) Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers dels nobles turcs, i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball,

2) Haver complert 18 anys,

3) Encara que siguin indults, delictes contra la seguretat de l'Estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, delictes contra la defensa nacional, delictes contra secrets d'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de confiança, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'execució de l'actuació, blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o contraban,

4) No tenir cap relació amb el servei militar per als candidats masculins (haver fet, suspès o exempt),

5) No ser acomiadat o acomiadat de la professió per institucions i organismes públics,

6) No ser privat de l'ús dels drets públics,

7) No percebre la pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de seguretat social,

CONDICIONS ESPECIALS
1) Els aspirants que tinguin el dret de prelació hauran de disposar d'un document en què consti la seva prioritat especificada en el primer paràgraf de l'article 5 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques.

2) El període de prova del personal treballador a contractar és de 60 (seixanta) dies com a màxim, i els contractes de treball dels que fracassin en el període de prova s'extindran sense indemnització sense necessitat de preavís.

3) Atès que els candidats treballaran per torns, no haurien de tenir cap obstacle per treballar per torns.

4) Els candidats han de ser aptes per a tota mena de condicions climàtiques i de viatge i no han de patir cap malaltia o discapacitat que els impedeixi exercir les seves funcions de manera continuada i viatjar segons sigui necessari.

5) El procés s'establirà d'acord amb el que estableix la legislació sobre altres matèries.

6) A partir de l'últim dia de presentació de la sol·licitud, els aspirants han de reunir la situació formativa del títol sol·licitat i les titulacions i condicions de la professió del seu lloc de treball preferent en el quadre següent.

Günceleme: 13/03/2023 13:54

Anuncis similars