Vehicle de metro que es comprarà per al sistema ferroviari d'Istanbul

Vehicle de metro que es comprarà per al sistema ferroviari d'Istanbul
Vehicle de metro que es comprarà per al sistema ferroviari d'Istanbul

Vehicle de metro que es comprarà per al sistema ferroviari d'Istanbul
MUNICIPIU METROPOLITÀ D'ISTANBUL, DEPARTAMENT DE SISTEMA FERROVIARI, DIRECCIÓ DE LA SUCURSALA EUROPEA DEL SISTEMA DE FERROVIÀRIES

Kadıköy- Kaynarca-Sabiha Gökçen i Pendik-Sabiha Gökçen Transport ferroviari Sistema de transport públic Subministrament i posada en servei de 100 vehicles de metro La contractació de béns es licitarà per mitjà de concurs obert d'acord amb l'article 4734 de la Llei de contractació pública núm. 19 i les ofertes. només es rebrà en entorn electrònic a través d'EKAP. . Podeu trobar informació detallada sobre la subhasta a continuació:
İKN: 2023/254417
1-Administració
a) Nom: MUNICIPI METROPOLITÀ D'ISTANBUL, DEPARTAMENT DE SISTEMA FERROVIARI, DIRECCIÓ DE LA SUCURSALA EUROPEA DEL SISTEMA FERROVIARI
b) Adreça: edifici de serveis addicionals Bakırköy del municipi metropolità d'Istanbul, sucursal del sistema ferroviari lateral europeu, Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvarı No:5 Planta:2 Bakirkoy/ISTANBUL
c) Telèfons i fax: 0212 449 5960 – 021 2449 4180
ç) Lloc web on es pot consultar i descarregar el document de licitació mitjançant la signatura electrònica: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-El tema de la licitació
a) Nom: Kadıköy-Kaynarca-Sabiha Gökçen i Pendik-Sabiha Gökçen Transport ferroviari Sistema de transport públic Subministrament i posada en marxa de 100 vehicles de metro
b) Qualitat, tipus i quantitat:
25 Jocs (amb 4 vehicles) Sèrie Metro, Total de 100 Vehicles Metro
Podeu trobar informació detallada a l’especificació administrativa del document de licitació a EKAP.
c) Lloc a realitzar/entregar: punt de lliurament en ferrocarril que l'Administració ha de mostrar a Istanbul
ç) Termini/data de lliurament: Els treballs s'iniciaran dins dels 5 dies següents a la signatura del contracte i la portada dels 100 vehicles a l'obra s'acabarà en 32 (trenta) mesos. 1. El procés de portar al lloc des del 1r (primer) tren fins al 25è (vint-i-cinquè) tren; S'iniciarà amb la porta del primer tren al camp com a molt tard el vint (vint) mes des de la data d'inici de les obres, i es completarà amb la porta del darrer tren al camp com a molt tard en el 20è (trenta) mes. 32. Les dates de lliurament de les 2 línies de tren entre el primer i l'últim conjunt es determinaran d'acord amb el programa de treball que ha de presentar el Contractista i aprovat per l'Administració. 23. Després de portar l'últim conjunt de trens a l'obra, 3 (Trenta) dies per a les proves a realitzar pel Contractista, 30 (Quarenta-cinc) dies per a les proves del sistema de senyalització que s'hagi de fer per trens i 45 ( Quinze) dies per a l'operació de prova, per tal de posar-la a punt per al lliurament (acceptació temporal) S'utilitzaran un total de 15 (Noranta) dies. 90. En cas que l'Administració prengui una decisió d'acceptació parcial, s'elaborarà un programa de treball d'acord amb els terminis esmentats anteriorment i es sotmetrà a l'Administració per a la seva aprovació. Les condicions relacionades amb les proves de camp i el funcionament d'assaig s'expliquen als articles pertinents del contracte i les especificacions tècniques. El Contractista ha de presentar el calendari de treball detallat i el diagrama de flux de caixa a l'aprovació de l'Administració dins dels 4 (trenta) dies naturals següents a la instrucció d'inici de l'obra de l'Administració.
d) Data d'inici de l'obra: Els treballs s'iniciaran dins dels 5 dies següents a la signatura del contracte.

3-Licitació
a) Data i hora de licitació (termini de licitació): 24.04.2023 - 11:30
b) Lloc de reunió de la comissió de licitació (adreça on s'obriran les ofertes electròniques): Edifici de serveis addicionals Bakırköy del municipi metropolità d'Istanbul, Sala de licitacions de l'Oficina d'Afers de Licitació, Bulevard Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu núm. 5 Planta: 4 Bakırköy / Istambul

Els anuncis de licitació que hem publicat al nostre lloc només tenen finalitats informatives i no substitueixen el document original. El document original és vàlid en les diferències entre els documents publicats i els documents de licitació originals. Els nostres recursos són Butlletí oficial, diaris diaris, web Pàgines d’institucions i organitzacions públiques.

Günceleme: 23/03/2023 15:56

Anuncis similars