S'ha fet la licitació del projecte de l'aldea infantil de la locomotora Kocaeli

S'ha fet la licitació del projecte Kocaeli Locomotive Children's Cove
S'ha fet la licitació del projecte de l'aldea infantil de la locomotora Kocaeli

El municipi metropolità de Kocaeli continua produint projectes per a famílies feliços i nens feliços. En aquest context, el Metropolitan ha treballat en un equipament de serveis socials que s'assemblarà a una locomotora de tren per a nens i pares. El públic objectiu del projecte Aldea Infantil Locomotora seran els infants de 3 a 6 anys i els seus pares. Tres empreses van presentar ofertes per al projecte.

EL DISSENY VISUAL HA ATRET L'ATENCIÓ

La instal·lació de serveis socials en el disseny de la Locomotive Children's Village, preparada pel municipi metropolità, es construirà en una superfície de 265 metres quadrats al parc Izmit Doğu Kışla. L'equipament, que està previst com a zona d'animació i activitats per a nens de 3 a 6 anys, constarà d'11 vagons en total. La licitació de la construcció de l'Aldea Infantil Locomotora, que també cridarà l'atenció pel seu disseny visual, s'ha realitzat en el sistema electrònic de la sala de licitacions de l'edifici principal de serveis Metropolitan. A la licitació, en què van participar tres empreses, l'oferta més baixa va ser de 4 milions 477 mil TL. Les propostes seran revisades per la comissió i els treballs començaran dins dels 10 dies hàbils següents a la signatura del contracte.

ES CONSTRUIRÀ UN TOTAL D'11 VAGONES

En l'àmbit del projecte on s'organitzaran diferents activitats per a infants, 15 vagons taller per a 8 persones, 1 vagó administratiu, 1 vagó zona humida per a nens i 1 sala d'espera amb fornícula de cuina per a educadors i pares, constaran d'un total de 11 vagons. Es preveia que el projecte fos d'11 contenidors dissenyats per vagons de tren. La disposició dels vagons s'ha configurat per situar-se al davant segons la zona d'entrada i cerimònia, zones de circulació per a nens, un parc infantil i un amfiteatre pensat per a activitats a l'aire lliure. Cada contenidor tindrà una mida de 3×8 metres i un total de 24 metres quadrats. Es preveu que la superfície total interior sigui de 264 metres quadrats i la superfície total d'estar a la zona del parc del projecte es preveu que sigui de 1433 metres quadrats.

EMPRESES I CÒPIES

  1. Ersun Construction 4 milions 477 mil 600 TL
  2. Ferhat Töre Özallar Construcció 5 milions 147 mil TL
  3. FS Saygılı Construcció de ferro i acer 5 milions 640 mil TL

Günceleme: 04/03/2023 12:06

Anuncis similars