Global Ports Holding afegeix el port de creuers d'Alacant a la seva cartera

Global Ports Holding afegeix el port de creuers d'Alacant a la seva cartera
Global Ports Holding afegeix el port de creuers d'Alacant a la seva cartera

Global Investment Holdings Inc. ha anunciat que la seva filial indirecta Global Ports Holding Plc (GPH) ha signat el contracte de concessió del port de creuers d'Alacant.

En la declaració feta a la Plataforma de Divulgació Pública (KAP), es va consignar el següent: “Amb la nostra informació material amb data 16 de desembre de 2022, l'empresa conjunta de Servicios Portuarios Canarios (Sepcan) a Alacant, en la qual la filial indirecta de la nostra empresa Global Ports Holding Plc (GPH) n'és accionista al 80%, hem comunicat al públic que l'oferta presentada per a la licitació de la concessió d'explotació del Port de Creuers ha estat seleccionada com la millor oferta per l'Autoritat Portuària d'Alacant. GPH ha comunicat a la nostra empresa que Sepcan ha signat un contracte de concessió per a l'explotació de les operacions de creuers del Port d'Alacant per 15 anys. L'inici de les operacions s'espera a finals de l'any fiscal de GPH (31 de març de 2023). El Port de Creuers d'Alacant està en un procés d'inversió integral de l'autoritat portuària, que millorarà notablement el port i el seu entorn i garantirà la integració amb el litoral i la ciutat. D'acord amb els termes de l'acord de concessió, GPH preveu invertir fins a 2 milions d'euros per a la reforma i modernització de la terminal de creuers. El port de creuers d'Alacant és una de les destinacions de creuers més demandades i en creixement de la costa est d'Espanya, amb més de 100.000 passatgers a l'any. El port té una connexió aèria forta i té una ubicació ideal per ser inclòs en els itineraris de creuers pel Mediterrani".

Günceleme: 09/03/2023 13:24

Anuncis similars