ESTRAM rebrà conductor d'autobús i personal de rentat de cotxes! Aplicacions iniciades

S'han iniciat les sol·licituds de conductor d'autobús i personal de rentat de cotxes d'ESTRAM
ESTRAM rebrà conductor d'autobús i personal de rentat de cotxes! Aplicacions iniciades

El municipi metropolità d'Eskişehir ESTRAM va anunciar que contractarà 56 personal que siguin almenys graduats de primària. A l'anunci també s'incloïen les condicions de sol·licitud i els detalls de les compres per treballar com a conductors i personal de rentat de cotxes.

Per sol·licitar aquestes posicions, els candidats han de ser ciutadans turcs que hagin complert 18 anys. També han d'haver estat condemnats prèviament per delictes contra la seguretat de l'estat o l'ordre constitucional. Fins i tot si s'indules, aquesta condemna podria desqualificar un candidat per ser elegible per a aquesta campanya de reclutament.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Günceleme: 14/03/2023 10:28

Anuncis similars