Centre d'esquí de Çambaşı inundat pels hostes durant la temporada d'hivern

Centre d'esquí de Cambasi convidat Akinina Ugradi durant la temporada d'hivern
Centre d'esquí de Çambaşı inundat pels hostes durant la temporada d'hivern

El popular centre d'esquí, situat a l'altiplà de Çambaşı al districte de Kabadüz d'Ordu, es va inundar de convidats durant la temporada d'hivern. alcalde metropolità Dr. El centre d'esquí de Cambaşı, que s'ha fet conegut a Turquia i a l'estranger amb els esforços de Mehmet Hilmi Güler, ha trobat un intens interès per part de turistes locals i estrangers durant la temporada d'esquí. El Centre d'Esquí, que porta molts anys al servei de la gent d'Ordu, va obrir les seves portes a un ampli ventall amb els canvis i transformacions realitzades sota la direcció del president Güler des dels allotjaments fins a les pistes.

DÓNA LA BENVINGUDA A TURISTES LOCALS I ESTRANGERS AMB LA SEVA CONFORT I QUALITAT

El centre d'esquí de Çambaşı, on s'ha experimentat un canvi de dalt a baix, ha acollit turistes nacionals i estrangers amb la seva comoditat i qualitat aquesta temporada com a cada temporada d'hivern. El centre, que s'ha convertit en un lloc on es poden divertir ciutadans de tots els àmbits, des de novells fins a esportistes professionals, també va atreure convidats amb la seva varietat d'esports d'hivern.

COLORAT AMB FESTES

D'altra banda, l'alcalde del Municipi Metropolità, Dr. El Ski Center, que també va ser activat pels festivals, una altra obra iniciada per Mehmet Hilmi Güler per Ordu, on podia viure 3 mesos, no 12, estava ple i desbordant. A més dels esports d'hivern, els convidats han gaudit al màxim de la neu al Centre d'Esquí, que també és ple de revetlles.

HONORAT MILERS DE PERSONES

El Centre d'Esquí, que continua servint amb les seves modernes zones d'allotjament, diversitat d'esports d'hivern i bellesa natural única, ha acollit milers de persones fins a aquest moment, tot i que la temporada encara no ha acabat.

Günceleme: 15/03/2023 14:54

Anuncis similars