L'Hospital Universitari Süleyman Demirel rebrà 311 personal contractat

Hospital Universitari Suleyman Demirel
Hospital Universitari Süleyman Demirel

Complementari als "Principis de contractació de personal contractat" publicats al Butlletí Oficial de la Generalitat de data 657 i numerats 4, per ser contractats a la Direcció General de l'Hospital Universitari Süleyman Demirel, d'acord amb l'apartat (B) de l'article 28.06.1978 del Funcionari. Llei núm. Segons el paràgraf (b) de l'article 16330, es contractarà un total de 2 personal contractat per als títols següents (excepte per a la plaça de Farmacèutic) d'acord amb l'ordre de puntuació del grup KPSS (B) de 2022.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS
1- Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei del Funcionari núm. 48.

2- No percebre la pensió de jubilació o vellesa de cap Institució de la Seguretat Social
.
3- Haver fet l'examen grupal de KPSS (B) 2022 segons la qualificació del títol aplicat pel candidat.

4- No ser destituït del càrrec públic per diversos decrets.

5- En cas que els sol·licitants rescindin el contracte per part de les seves institucions per vulneració dels principis del contracte de serveis, o si rescindiren el contracte de manera unilateral dins del termini del contracte, llevat de les excepcions que determini la Decisió del Consell de Ministres, el 657 /B article de la Llei del funcionari núm. No poden ser contractats en les places de personal contractat de les institucions fins que no hagi transcorregut un any des de la data de contractació”. Encara que tinguin dret a ser nomenats aquells que es trobin infringint aquesta disposició, no seran nomenats. (En l'etapa de signatura del contracte, caldrà presentar el document corresponent.)

APLICACIÓ, LLOC I HORA
1- Les sol·licituds es faran en forma de sol·licitud en línia a la pàgina web de la nostra Universitat ikbasvuru.sdu.edu.tr fins a les 15:23 del dia 59 des del dia de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial. No s'acceptaran sol·licituds/sol·licituds presentades personalment o per correu.

2- Els candidats iniciaran primer el procés de sol·licitud per a l'anunci de contractació de personal contractat després de registrar-se al sistema de sol·licitud en línia a ikbasvuru.sdu.edu.tr. Els sol·licitants hauran emplenat la seva sol·licitud en línia quan seleccionen el número d'anunci que volen sol·licitar, carreguen els documents requerits (certificat d'estudis, expedient, informació de contacte, etc.) als camps corresponents i facin clic al botó "Aplica".

3- El sistema d'aplicació recull automàticament la informació d'aprenentatge a través dels serveis web pertinents. Els candidats als quals no es retiri automàticament la informació educativa han de carregar manualment els seus documents i expedients educatius aprovats (grau, grau associat) al sistema de sol·licitud des del botó "Personal-Departament d'Educació-Afegeix informació educativa". Els candidats que sol·licitin títols per ser contractats amb la puntuació KPSS P94 penjaran manualment una còpia certificada del seu document d'educació secundària des del botó "Departament d'Educació Personal-Afegeix informació educativa".

4- El certificat d'equivalència aprovat pel Consell d'Educació Superior per a títols obtinguts a l'estranger s'ha de penjar a l'apartat "Informació Personal-Experiència" del Sistema de Sol·licitud.

5- Els candidats només han de sol·licitar un títol. Si es sol·licita més d'un títol, serà vàlida la primera sol·licitud.

6- Vídeos tutorials sobre el registre i la sol·licitud al sistema ikbasvuru.sdu.edu.tr youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg i youtubeEs pot veure a .com/watch?v=hf70Qp2W3RA.

7- Quan la informació sol·licitada pels candidats al sistema de sol·licitud en línia s'omple de forma completa i completa, el sistema crearà el número de seguiment de la sol·licitud després de fer clic al botó "Aplica". Amb aquest número de seguiment de la sol·licitud creat, és possible actualitzar les sol·licituds durant el període de sol·licitud i tota la responsabilitat correspon als candidats (penjar documents incorrectes/incomplets, sol·licitar diferents graduacions, sol·licitar anuncis falsos, etc.). . Encara que hagin estat nomenats, els seus nomenaments seran cancel·lats. Si la nostra institució els ha abonat una quota, aquesta taxa serà compensada juntament amb els interessos legals.

Günceleme: 17/03/2023 11:24

Anuncis similars