La Xina, Rússia i l'Iran realitzaran un exercici conjunt al golf d'Oman

La Xina, Rússia i l'Iran realitzaran un exercici conjunt al golf d'Oman
La Xina, Rússia i l'Iran realitzaran un exercici conjunt al golf d'Oman

S'ha anunciat que les forces navals de la Xina, l'Iran i Rússia realitzaran exercicis conjunts al golf d'Oman del 15 al 19 de març. Els tres països en qüestió realitzaran exercicis navals conjunts per tercera vegada després del 2019 i el 2022.

La Xina enviarà un destructor de míssils guiats anomenat Nanning a l'exercici conjunt i participarà en entrenaments en àrees com la recerca aèria i el rescat marítim. L'exercici conjunt no només serà útil per aprofundir en la cooperació concreta entre les forces navals dels països participants, sinó que també mostrarà la voluntat i la capacitat de les parts per protegir conjuntament la seguretat marítima i construir una associació del destí al mar.

Günceleme: 15/03/2023 13:58

Anuncis similars