La Direcció General d'Afers de Mineria i Petroli està contractant personal de neteja!

Direcció General d'Afers Miners i Petroliers Contractació de Agent de Neteja
Netejador

Del Ministeri d'Energia i Recursos Naturals, Direcció General d'Afers Miners i Petroliers; 657 places de personal de suport contractat a contractar d'acord amb l'article 4/B de la Llei del funcionariat núm. 4, en el marc dels Principis de contractació del personal contractat, que es va posar en vigor amb la decisió del Consell de Ministres de data 06. /06/1978 i numerada 7/15754, per escrit i/o sense examen oral, la col·locació es farà en funció de la puntuació del grup de l'examen de selecció de personal públic (KPSS) 2022 (B), tal com es mostra a continuació.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

a) Complir les condicions previstes a l'article 657 de la Llei núm. 48 del funcionariat,

b) Estar en possessió de les titulacions exigides per al lloc a ser preferent,

c) Haver fet l'examen grupal KPSS (B) l'any 2022,

ç) No haver complert l'edat de trenta-cinc anys a partir del primer dia de gener de l'any en què es va presentar la darrera sol·licitud (poden sol·licitar els nascuts l'01.01.1988 i posteriors).

d) No haver estat acomiadat del seu càrrec o professió mentre treballava en cap institució pública,

e) No treballar com a personal contractat 4/B en cap institució i organització pública,

f) Durant la seva activitat contractual en institucions i organitzacions públiques d'acord amb l'article 657/B de la Llei del funcionariat núm. 4, el contracte no ha estat rescindit per les institucions per haver actuat en contra dels principis del contracte de serveis dins el l'any passat, o el contracte no s'ha rescindit unilateralment dins del període del contracte,

g) No tenir cap servei militar per als candidats homes que hagin complert l'edat del servei militar,

h) No tenir cap malaltia que li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció.

MÈTODE DE SOL·LICITUD, DURADA I DOCUMENTS NECESSARIS

a) Els candidats poden presentar les seves sol·licituds entre el 27/03/2023 i el 05/04/2023 fins a les 23:59:59 a l'Administració electrònica "Direcció General d'Afers Miners i Petroliers - Contractació Pública de la Porta de Carreres" o "Porta de Carreres". (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) es farà a través de l'adreça d'Internet.

b) No es tramitaran les sol·licituds dels candidats les qualificacions dels quals no es presentin en el termini previst i les sol·licituds presentades per fax, presencialment o per correu postal.

c) La puntuació KPSS, l'educació, el servei militar, els antecedents penals i la informació sobre la població dels candidats s'obtindran durant la sol·licitud a través dels serveis web de les institucions pertinents mitjançant l'administració electrònica i es rebran sol·licituds, de manera que no es demanaran documents als candidats. en aquest punt. Si hi ha un error en la informació esmentada dels candidats, aquests hauran de fer les actualitzacions/correccions necessàries des de les institucions corresponents abans de sol·licitar-los. (Els candidats dels quals no es pugui obtenir la informació de graduació de secundària carregaran els seus diplomes al sistema ells mateixos.)

ç) Candidats els contractes dels quals hagin estat rescindits per les seves institucions o els contractes dels quals els hagin rescindit unilateralment per les seves institucions mentre treballen a jornada completa en llocs de personal contractat (4/B) en institucions i organismes públics, amb la finalitat d'acreditar que han complert la període d'espera d'un any, han d'aportar un document de servei homologat obtingut de les seves antigues institucions, en format pdf, i s'han de penjar en el moment de la sol·licitud en format jpeg.

Günceleme: 24/03/2023 11:08

Anuncis similars