Direcció General de Seguretat per a la contractació de 75 instructors

Direcció General de Seguretat Prendrà Personal Docent
Direcció General de Seguretat per a la contractació de 75 instructors

Facultat de Seguretat Interna, Direcció de l'Institut de Ciències Forenses, Direcció de l'Institut de Trànsit, Departament d'Idiomes Estrangers i Escola Professional de Policia d'Erzincan (PMYO), İzmir Rüştü Ünsal PMYO, Kastamonu PMYO, Kırıkkale PMYO, Kırşehir PMYO, May Siliıvas PMYO19, Samsun PMYO132 affiliat a Samsun la Presidència de l'Acadèmia de Policia, el Centre de Formació Professional de la Policia d'Aydın (POMEM) i les Direccions POMEM de Trebisonda Màrtir Meriç Alemdar, article 4652 de la Constitució, Llei d'educació superior de la policia núm. 2547, Llei d'educació superior núm. 2914, Llei de personal d'educació superior núm. 3201, Llei núm. 657 d'Organització de la Policia, Estat núm. 1 D'acord amb els articles pertinents de la Llei del Funcionari i els Criteris de nomenament i promoció com a Instructor de l'Acadèmia de Policia publicats a la pàgina web de la nostra Acadèmia, com a Professor (1 ), com a doctor en professor (59), com a professor (14) i com a ajudant de recerca (XNUMX) es contractarà instructor. Tota la informació sobre l'anunci es pot trobar a la nostra Acadèmia pa.edu.tr.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Günceleme: 18/03/2023 13:49

Anuncis similars