La línia de tren d'alta velocitat d'Ankara Sivas compta amb dies fins a l'obertura

L'emergència de la línia de tren d'alta velocitat d'Ankara Sivas compta els dies
La línia de tren d'alta velocitat d'Ankara Sivas compta amb dies fins a l'obertura

Adil Karaismailoğlu, ministre de Transports i Infraestructures, va anunciar que les obres de la línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas, que es troba entre els megaprojectes de Turquia, estan arribant a la seva fi, i que aviat posaran l'alta velocitat Ankara-Sivas. línia de tren al servei dels ciutadans, amb el projecte d'uns que viuen a les províncies de Kırıkkale, Yozgat i Sivas. També va afirmar que 1,4 milions de ciutadans tindran l'oportunitat de viatjar en tren d'alta velocitat.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, continua seguint de prop les obres a Adıyaman, on va anar després del terratrèmol de Kahramanmaraş. Karaismailoğlu, que va examinar les obres a la regió in situ, va assenyalar que, mentre les ferides del terratrèmol de Turquia es van curar, el treball va continuar en els projectes en curs. En assenyalar que un d'aquests projectes és la línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas, Karaismailoğlu va dir: "Amb l'addició de la nostra línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas a l'operació de tren d'alta velocitat que va començar entre Ankara-Eskişehir, completarem una part important de la nostra xarxa ferroviària d'alta velocitat amb seu a Ankara. La nostra línia ferroviària d'alta velocitat Ankara-Sivas de 405 quilòmetres de llarg també serà una part important del corredor ferroviari d'alta velocitat est-oest que s'estén des d'Edirne fins a Kars".

Karaismailoğlu, que va afirmar que la distància entre Ankara i Sivas disminuirà de 250 quilòmetres a 603 quilòmetres amb la línia de tren d'alta velocitat construïda d'acord amb la velocitat de 405 km/h, va assenyalar que es reduirà el temps de viatge a partir de les 12 hores. a 2 hores i la distància entre Ankara i Yozgat a 1 hora.

1,4 MILIONS DELS NOSTRES CIUTADANS TINDRAN L'OPORTUNITAT DE VIATJAR AMB TREN DE VELOCITAT

Subratllant que amb aquest projecte, aproximadament 1,4 milions de ciutadans que viuen a les províncies de Kırıkkale, Yozgat i Sivas tindran l'oportunitat de viatjar en tren d'alta velocitat, Karaismailoğlu va continuar de la següent manera:

“Amb la finalització de la línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas, s'oferirà l'accés del tren d'alta velocitat a les províncies situades a la ruta del projecte, així com a les províncies adjacents a Sivas, amb una carretera + tren d'alta velocitat. connexió. Dins de l'àmbit del projecte, amb una longitud total de 405 quilòmetres, vam construir un total de 8 estacions a Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli i Sivas. En el projecte, en el qual es van realitzar un total de 155 milions de m3 d'excavació i farciment, vam fer importants obres d'art, on es van viure les primeres. Dins l'àmbit del projecte, hem construït 66 túnels amb una longitud total de 49 quilòmetres i 27,2 viaductes amb una longitud total de 49 quilòmetres. El túnel més llarg del projecte es troba a la regió d'Akdağmadeni amb 5 mil 125 metres. Vam construir el viaducte ferroviari més llarg de Çerikli/Kırıkkale amb 2 metres. Vam construir el viaducte ferroviari amb la llum més llarga de Turquia amb 220 metres i el viaducte ferroviari amb el tram més alt de Turquia amb una alçada de 90 metres a Elmadağ. A més, aquest viaducte és el viaducte ferroviari més llarg del món, amb el mètode MSS (carro d'encofrat) que passa una llum de 88.6 metres".

A LA LÍNIA DEL TREN DE VELOCITAT S'UTILITZA PER PRIMERA VEGADA EL FERROCARRIL DOMÉSTIC

Karaismailoğlu va afirmar que el ferrocarril nacional es va utilitzar per primera vegada a la línia de tren d'alta velocitat i va assenyalar que la primera aplicació de carreteres sense llast (carretera de formigó) es va dur a terme als túnels amb 138 quilòmetres de carretera de formigó. En l'àmbit del projecte; Expressant que es va construir una instal·lació local i nacional de prevenció i descongelació del gel a Sivas, el ministre de Transport Karaismailoğlu va dir: "Estem a punt de finalitzar el nostre treball a la línia de tren d'alta velocitat Ankara-Sivas. En un futur proper, posarem la línia del tren d'alta velocitat Ankara-Sivas al servei dels nostres ciutadans. Continuarem donant suport al nostre país i a la nostra economia amb les nostres obres durant aquest moment difícil. Amb cada projecte que fem, farem el nostre país un pas més enllà. Continuarem avançant de la mà de la nostra nació, colze a espatlla", va dir.

Günceleme: 18/03/2023 12:14

Anuncis similars