Les inversions en alta tecnologia a la Xina van augmentar un 2 per cent en dos mesos

Les inversions en alta tecnologia a la Xina augmenten en un percentatge mensual
Les inversions en alta tecnologia a la Xina van augmentar un 2 per cent en dos mesos

La inversió en la indústria d'alta tecnologia a la Xina va créixer ràpidament durant els dos primers mesos de l'any. Les sancions a la indústria d'alta tecnologia van augmentar un 15,1 per cent al gener i al febrer en comparació amb el mateix període de l'any passat, segons dades publicades per l'Oficina Nacional d'Estadística de la Xina. El ritme d'increment ha estat 9,6 punts superior a l'increment de la inversió en el total de l'immobilitzat.

Les dades també mostren que la inversió en el sector manufacturer d'alta tecnologia va augmentar un 16,2 per cent en els dos primers mesos de l'any, mentre que la inversió en el sector de serveis d'alta tecnologia va créixer un 12,3 per cent.

Günceleme: 25/03/2023 13:25

Anuncis similars