Regles del taxi dibuixades a Istanbul

Regles del taxi dibuixades a Istanbul
Regles del taxi dibuixades a Istanbul

President de l'IMM Ekrem İmamoğluva intervenir en l'acte de sorteig celebrat per a la conversió de 1.803 microbusos i 322 microbusos en taxis. Afirmant que convertiran el terratrèmol en el primer número de Turquia després del 14 de maig, İmamoğlu va dir: "Mai seré una persona que us hagi enganyat abans de les eleccions, ni ara, ni després que el meu deure hagi acabat". En assenyalar que els nous vehicles de disseny es convertiran en "vehicles desitjats", İmamoğlu va dir: "Així que no aturaran l'altre taxi. Per aturar aquest taxi, us triaran d'entre ells. Per aquest motiu, guanyareu millors diners, estareu més satisfets amb els taxis i fareu una bona feina. Tot i que no n'hi ha molts, sereu persones que porten els nostres ciutadans amb discapacitat, a més de guanyar diners i rebre benediccions. No ho oblideu", va dir.

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) ha completat les sol·licituds per a la conversió de 1.803 minibusos i 322 minibusos taxi, que ha promogut en els últims mesos, en "nous taxis". Es va celebrar una cerimònia al Centre Cultural Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı per sortejar entre 2 mil 532 sol·licituds. cerimònia; President de l'IMM Ekrem İmamoğlu, van participar el president provincial del Partit IYI d'Istanbul, Coşkun Yıldırım, l'alcalde de Küçükçekmece, Kemal Çebi, i els diputats de CHP Turan Aydoğan i Gökan Zeybek. Imamoglu, que va examinar la mostra de taxis produïts d'acord amb les demandes de 5 empreses diferents, IMM i comerciants abans de la cerimònia, va fer un discurs abans del sorteig.

“DESPRÉS DEL 14 DE MAIG FAREM DEL TERRATRÈMOL LA PRIMER NÚMERO DEL PAÍS”

Començant el seu discurs desitjant la misericòrdia de Déu als ciutadans que van perdre la vida en el desastre del terratrèmol, İmamoğlu va dir: "És el nostre deure garantir que totes les nostres ciutats siguin resilients i que la nostra gent no perdi la vida en desastres. Per fer-ho, és imprescindible que posem en marxa una mobilització conjunta. M'agradaria recordar-vos que és el primer deure de tots els nostres amics aquí tenir cura de la solidesa de les seves llars i vetllar perquè ells, les seves famílies, les seves llars i els seus veïns no experimentin la més mínima angoixa en cas de un desastre. Per descomptat, les nostres institucions faran tot el possible. Aquest és un gran problema holístic. No té visió política, partit, etc. Aquest tema és un problema de tots, des de l'administració central fins a l'administració local, des dels nostres ciutadans fins a les organitzacions no governamentals, des de la banca fins al sector de la construcció. Hem fet passos molt importants en aquest sentit, i seguirem fent-ho. Després del 14 de maig, espero que en fem el primer número del país en termes reals, l'accelerem i evitem que aquest país s'agenolli de dolor en el desastre.

“NO ET PUC TRACTAR TOT COM GÜLLÜ GÜLISTAN”

Emfatitzant que protegir Istanbul, Turquia i les vides de la gent és la principal preocupació de tots, İmamoğlu va dir: "Ho expressaré en tots els entorns en què estic. Sou els meus estimats compatriotes. Sé que hi ha qui té familiars, cònjuges, amics i amics en aquesta regió. Vaig passar uns 13 dies a la regió, des del terratrèmol. Molt clar; Hi ha un desastre, és un esdeveniment de la natura, és el destí. Però la pèrdua de vides d'aquestes persones en el desastre és culpa nostra, de la nostra gent i dels nostres gestors. Si construïm aquests edificis correctament, no és possible viure una tragèdia com aquesta. Per tant, he de compartir aquests sentiments amb vosaltres i posar-vos nerviós. Quan arribis a casa teva, quan entres per la porta, t'he de fer dir: "Què puc fer per eliminar aquesta amenaça?" Em vas triar per ell. No et puc tractar com si tot fos rosat. He d'afrontar els fets, mostrar el camí real, el camí real. Mai seré una persona que t'enganyi abans de les eleccions, ni ara ni després que acabi la meva missió. Mai seré un trampós. Estic aquí amb aquests sentiments", va dir.

COMPARTIR "MEMORIA DE MINIBUSMAN" AMB MINI BREAKERS

Dient: "M'encanten els botiguers de minibus", va dir İmamoğlu en un record de la seva infància: "Quan era nen, quan anava a l'escola del poble a la ciutat, estava esperant un microbús vermell. Sobretot m'esperaria que arribés aquell microbús. De vegades havia d'agafar un altre vehicle si es retardava, però el conductor d'aquell microbús era una persona molt dolça. Quan vaig pujar al seu cotxe —la meva escola era al centre de la ciutat— em vaig sentir tranquil i segur de camí a l'escola, com si algú de la meva família conduís aquell cotxe. Aquell preciós ancià, el nostre germà -Déu el beneeixi, espero que sigui viu- normalment portava un jersei i una camisa de coll en V. Per això us he vingut avui amb un jersei com el seu. Em sento com un de vosaltres". Continuant la resta del seu discurs traient-se la jaqueta, İmamoğlu va subratllar que utilitzava microbusos com a mitjà de transport moltes vegades durant el dia, tant treballant com anant a la universitat a Istanbul.

“NO TINC I NO SERÉ UNA PERSONA QUE DESCUIDI EL SEU CIUTADÀ EN CAP ELEMENT D'ISTANBUL”

Dient: "Vaig conèixer gent i Istanbul en aquests minibusos i autobusos", va dir İmamoğlu:

"Mai he estat ni seré mai una persona que descuidi els seus ciutadans en cap aspecte d'Istanbul. Sempre ho he dit en el tema del taxi o del minibús: penso en els nostres 16 milions de persones en primera fila. Com rebrà servei el meu ciutadà des del taxi? Com rebràs el servei del microbús? Com ho optimitzem? En segon lloc, penso en els meus comerciants al volant. Per mi aquestes dues línies; Quan primer em trobo i coincideixi amb els desitjos dels meus ciutadans i després amb les demandes dels nostres comerciants a un nivell raonable, el resultat aquí farà feliç a tothom, almenys en gran mesura. No hem allunyat la ciència, la tècnica i el sentit comú de la nostra taula en cap treball que hem fet per ell. Mentre fèiem càlculs, mai, mai hem fet aquest càlcul. Quan va ser el seu torn, es va dir: 'No poden. 'No, germà. El meu botiguer de microbús rebrà el seu deute. Vam dir: "Com pot tornar a casa si no guanya diners?" Mai hem fet un pas enrere d'això".

“ELS NOSTRES CLIENTS GUANYARÀ PER QUE TENIN UN SOMRIURE”

Recordant que els botiguers de minibusos no podien obtenir un augment durant gairebé 2,5 anys a causa de les excuses electorals, İmamoğlu va dir: "Tan aviat com vaig prendre el càrrec, vaig haver de donar aquest augment. Els nostres comerciants guanyaran perquè les seves cares somriguin. Que la cara del nostre ciutadà que puja a aquell microbús sigui somrient. Comunicar-se bé entre ells. Per això vam prendre aquestes decisions. Avui estem sortejant una transformació molt valuosa. A la reunió d'UKOME del 30 de novembre de 2022, es va decidir transformar un total de 321 minibusos en taxis, 1.803 dels quals eren directes. Durant el procés de sol·licitud entre el 16 de gener i el 17 de febrer, un total de 2.623 transportistes van sol·licitar convertir els seus vehicles en taxis. Hem enumerat aquestes aplicacions per línia. Avui, en presència de notari, sortegem 2.531 drets de conversió de taxi de 1.342 sol·licituds en línies que reben més sol·licituds que el nombre de vehicles a convertir en taxi. Desitjo molta sort i bona sort a Istanbul i als nostres comerciants que tindran el dret de transformar-se en taxi".

"TANT GUANYAREU I OBTENIRÀ UNA ORACIÓ"

Afirmant que els nous taxis de disseny afegiran valor a Istanbul i als comerciants, İmamoğlu va dir: "Alguns de la nostra gent em van dir:" Comprarem un altre taxi". Mira, si us plau, confia en aquest germà. Insistentment dic que -la tarifa serà un 30 per cent més- aquests taxis seran els que es busquin a Istanbul. Així que no aturaran l'altre taxi. Per aturar aquest taxi, us triaran d'entre ells. Per aquest motiu, guanyareu millors diners, estareu més satisfets amb els taxis i fareu una bona feina. Tot i que no n'hi ha molts, sereu persones que porten els nostres ciutadans amb discapacitat, a més de guanyar diners i rebre benediccions. No ho oblideu", va dir.

“PROPORCIONARÀS A AQUESTS VEHICLES AMB UN COST FINS AL NIVELL DELS VEHICLES DE SECONDA MÀ”

Subratllant la importància de la formació impartida als conductors que serviran en aquest procés, İmamoğlu també va compartir informació sobre el procés de compra dels vehicles:

“Els meus amics m'acaben de dir que les empreses hauran proporcionat als nostres comerciants més de 1.700 taxis entre març i juliol. Sigui quina sigui l'oportunitat que hi hagi, reduirà el seu cost, i des del primer moment, li vaig dir tant al nostre secretari general, al nostre ajudant i als nostres afiliats, a través dels nostres amics responsables d'allà: 'Germà meu, proporcionaràs aquests vehicles de la manera més adequada. als nostres botiguers que seran nous taxistes. Així que aquest negoci no tornarà al negoci de negociació a la galeria. Continuarem oferint aquesta oportunitat. I hem fet un esforç per oferir-vos aquestes eines de la manera més còmoda. Com acaba de dir el Sr. Buğra, vostè haurà obtingut aquests vehicles a un cost que realment s'ha reduït al nivell dels vehicles de segona mà. Per resoldre els problemes de transport d'Istanbul, millorar el transport públic a la nostra ciutat, fer els nostres taxis amb identitat, especialment al punt de transport individual... sohbet Sereu la gent que Per tant, creieu-me, cadascun de vosaltres saludarà el vostre client, igual que l'alcalde d'Istanbul. Així que si us plau, cuida el que fas. En aquest sentit, desitjo que siguis accionista d'aquest gran procés de transport, i desitjo que tots els nostres comerciants i Istanbulites siguin beneïts amb aquests bells taxis, aquests còmodes vehicles i els serveis de vosaltres, els nostres valuosos comerciants, a mesura que entrem en dies d'èxit junts".

S'EVITARÀ EL PROBLEMA DELS NO PASSAGERS

El secretari general adjunt d'İBB Dr. Segons la informació donada per Buğra Gökce; Els nous taxis seran furgonetes de gran capacitat. Continuen les negociacions i desenvolupaments amb les empreses d'aplicacions mòbils per als passatgers que vulguin utilitzar el taxi compartit. Els taxis tindran balises intel·ligents. La balisa intel·ligent mostrarà les paraules "TAXI", "PLENA", "BUIDA", "RESERVA", "FORA DE SERVEI" i "SOS". Les balises intel·ligents es connectaran al taxímetre. D'aquesta manera, s'eliminaran problemes com triar i no recollir passatgers entre taxistes i ciutadans. Dins del vehicle hi haurà un "botó de pànic per al conductor". Si es prem el botó, la frase "SOS" apareixerà a la balisa. Els agents de l'ordre, que veuen el text "SOS", intervindran aturant el vehicle. Hi haurà càmeres als taxis, el Centre de Control i Gestió del Transport Públic realitzarà inspeccions sobre les imatges interiors del taxi.

ELS CONDUCTORS NO SANCIONARI TREBALLARÀS SEgonS TUDES

Els taxis nous han de funcionar amb almenys una aplicació mòbil que hagi rebut una Llicència de Gestió Electrònica de Transport emesa per IMM. Els taxis cobraran un 30 per cent més que la tarifa del taxi groc. Hi haurà un compartiment de seguretat entre el passatger i el conductor del taxi i hi haurà una coberta que es podrà obrir i tancar per canviar diners en efectiu. Els vehicles també disposaran d'un sistema d'intelcom que proporciona comunicació entre conductor i passatger. Hi haurà un dispositiu de pagament als taxis que pot oferir l'opció de pagar amb targeta de crèdit, targeta de dèbit i Istanbulkart alhora. S'oferirà espai per a cadires de rodes als taxis. Per als passatgers amb discapacitat visual, la informació del taxímetre de l'interior del vehicle s'anunciarà amb un anunci de veu, i per als passatgers amb discapacitat visual estarà disponible "alfabet braille". Els taxistes estaran atents a la seva roba; no portarà roba com pantalons curts i sabatilles. taxistes; Després de rebre 15 dies de formació sobre temes com "Desenvolupament personal i conscienciació, informació de la ciutat d'Istanbul, llengua estrangera, emergències, gestió de crisi i primers auxilis, tècnica de conducció segura, empatia i llenguatge de signes per a col·lectius desfavorits", començarà a conduir. Segons TUDES, els conductors que no siguin penalitzats treballaran en la selecció de passatgers/ruta, el comportament groller i el sobrecàrrec. Si el taxista ha estat implicat en un delicte 3 vegades, la placa del taxi tornarà a tal com era abans de la conversió".

GRÀCIES DEL PRESIDENT A İMAMOĞLU

Emin Alagöz, president de la Cambra d'Artesans de Minibus, també va expressar els seus sentiments: “Vaig pensar molt de què parlar i què fer quan vaig arribar aquí. La comunitat de minibusos ha anat i tornant durant els últims 10 anys. Fins quan? L'any 2019, després de prendre possessió del càrrec, malauradament, va començar una pandèmia, inclosa la pandèmia, vau tenir cura d'aquesta comunitat i vau portar els botiguers de minibus al nivell dels botiguers de minibus dels anys 2000 i 90. M'agradaria donar-vos les gràcies en nom meu i dels meus comerciants". Després dels discursos, es van sortejar sota la supervisió del 23è notari públic de Bakırköy i es van anunciar els primers guanyadors.

Günceleme: 18/03/2023 11:22

Anuncis similars