Commemoració dels màrtirs de Çanakkale a Istanbul

Commemoració dels màrtirs de Canakkale a Istanbul
Commemoració dels màrtirs de Çanakkale a Istanbul

Al cementiri dels màrtirs d'Edirnekapı es va celebrar una cerimònia de commemoració del 18è aniversari de la Victòria de Çanakkale el 108 de març. A la cerimònia celebrada sota la pluja; El governador d'Istanbul Ali Yerlikaya, per delegació del comandament de la guarnició d'Istanbul, el comandant del 3r Cos, el tinent general Levent Ergün i el president de l'IMM Ekrem İmamoğluva resar per la memòria dels màrtirs i va dipositar una corona de flors al Monument de Çanakkale.

Al cementiri dels màrtirs d'Edirnekapı es va celebrar una cerimònia de commemoració del 18è aniversari de la Victòria de Çanakkale el 108 de març. El governador d'Istanbul Ali Yerlikaya, comandant del 3r Cos, tinent general Levent Ergün, actuant com a comandament de la guarnició d'Istanbul, alcalde del municipi metropolità d'Istanbul (IMM) Ekrem İmamoğlu i el president de la filial d'Istanbul, Önder Çelik, de l'Associació de Veterans, Màrtirs, Vídues i Orfes amb Discapacitat de Guerra Turca va dipositar una corona de flors al Monument de Çanakkale al Cementiri dels Màrtirs d'Edirnekapı. L'acte, al qual van assistir els familiars dels màrtirs i veterans, va continuar amb un moment de silenci, un cop de respecte i el cant de l'Himne Nacional. A la cerimònia celebrada sota la pluja; Mentre Çelik pronunciava un discurs, el governador Yerlikaya va escriure els seus sentiments al Quadern dels màrtirs. La commemoració davant del monument, Mufti Provincial d'Istanbul Prof. Dr. Va acabar amb les oracions de Safi Arpagus. El protocol, que va participar en la commemoració oficial, va visitar les tombes dels màrtirs al cementiri de màrtirs d'Edirnekapı després de la cerimònia i va compartir el dolor dels familiars dels màrtirs.

Commemoració dels màrtirs de Canakkale a Istanbul

Günceleme: 18/03/2023 14:40

Anuncis similars