Ministeri de Salut 42.500 sol·licituds de contractació han començat, quan es farà, quines són les condicions?

Ministeri de Salut
Ministeri de Salut

Després de l'anunci d'última hora del Ministeri de Sanitat sobre la contractació de personal, aquesta vegada s'han posat els ulls en detalls com ara les dates de sol·licitud, les condicions, la quota i la distribució d'oficines pel que fa a la contractació. En la seva publicació al seu compte de xarxes socials, el ministre Fahrettin Koca va donar la bona notícia que 42 treballadors seran emprats al ministeri. Bé, s'han iniciat les sol·licituds de contractació de personal del Ministeri de Sanitat 500, quan es farà la sol·licitud, quines són les condicions? Aquí teniu totes les preguntes sobre les sol·licituds de 2023a Contractació de Personal del Ministeri de Sanitat.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

10.900 CONTRACTACIÓ PERMANENT DE TREBALLADORS PER A EMPLEAR A LES UNITATS DE SERVEI D'ORGANITZACIÓ PROVINCIAL

1. Es contractaran 4857 treballadors fixos per ser contractats a l'Organització Provincial de la nostra Conselleria d'acord amb el que estableix el Reglament de Procediments i Principis a Aplicar en la Contractació de Treballadors a les Institucions i Organitzacions Públiques, promulgat en base a la Llei del Treball. núm. 10.900 i la Llei esmentada.

2. Els candidats han de llegir atentament les explicacions i les condicions de sol·licitud que s'especifiquen en aquest text de la convocatòria abans de completar el procés de sol·licitud. No s'han de presentar a les places convocades aquelles persones que no compleixin les condicions establertes en aquesta convocatòria. Els candidats seran responsables de les seves declaracions. Els candidats que facin declaracions falses, enganyoses o falses perdran tots els drets derivats de la col·locació.

3. Els candidats que compleixin totes les condicions establertes a la convocatòria podran presentar les seves sol·licituds iniciant sessió electrònicament entre el 22/03/2023 i el 27/03/2023 a través de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adreça.

4. En els tipus de serveis/professions que requereix la nostra Conselleria, la contractació es farà a nivell provincial. En les sol·licituds es tindran en compte les adreces de les persones inscrites en el Sistema de Registre de Població per Adreça. No s'admetran les sol·licituds dels candidats que traslladin la seva residència al lloc on s'atendre la sol·licitud dins del termini de presentació de sol·licituds.

5. Aquells que no van poder sol·licitar a través d'İŞKUR a causa dels terratrèmols que es van produir el 06.02.2023, a causa del canvi d'adreça a partir d'aquesta data, obtenint un "Informe d'informació històrica de l'adreça" que demostri que residien en llocs acceptats com a zones de desastre. vigent per a la vida general el 06.02.2023, via administració electrònica, segons la preferència de la persona registrant-se a la pantalla Afegeix informació de canvi de NVI; El 06.02.2023 podrà sol·licitar les seves sol·licituds al lloc de residència o al lloc de residència en el moment de la sol·licitud amb independència de la data de domicili, trasllat i empadronament.

6. Cada candidat sol·licitarà un sol lloc de treball (província de treball) i una professió de les places convocades.

7. D'acord amb la legislació disciplinària corresponent de les institucions i organismes públics, no s'han de presentar als llocs convocats els que siguin cessats del seu lloc de treball o professió i els que estiguin privats de drets públics. D'acord amb la legislació, no seran nomenats els que es trobin en aquesta situació.

8. Els candidats que sol·licitin les posicions anunciades seran notificats al nostre ministeri per İŞKUR. Treballadors fixos que s'hauran de contractar, d'acord amb l'article 10 provisional del Reglament sobre els procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors en institucions i organitzacions públiques, inclosos els prioritaris, entre els sol·licitants notificats per İŞKUR, així com els nombre de llocs de treball vacants (nombre de places convocades) i tants com el nombre original El candidat substitut serà determinat directament pel notari públic pel nostre Ministeri sense sotmetre's a examen.

9. La data i l'hora del sorteig, el lloc del sorteig, els resultats del sorteig, les llistes dels candidats principals i substituts, la informació i els documents relatius al nomenament i qualsevol altra convocatòria s'anunciaran al yhgm.saglik. Lloc web .gov.tr ​​de la Direcció General de Serveis de Gestió, no es farà cap notificació per escrit i aquest anunci substituirà la notificació.

10. Es revisarà la documentació que serveix de base per al nomenament dels que tinguin dret a ser designats com a principals candidats als llocs convocats per la nostra Conselleria com a conseqüència del sorteig notarial. No seran nomenats els aspirants que no tinguin els requisits exigits per al seu nomenament i els que hagin fet declaracions falses, enganyoses o falses i s'hagin situat en les seves preferències. Encara que es realitzin les seves assignacions, els procediments d'assignació seran cancel·lats. No seran nomenats els aspirants que no presentin la documentació requerida en el termini previst, encara que reuneixin les titulacions i les condicions dels llocs de treball als quals estan destinats.

11. Aspirants que no hagin presentat la documentació requerida dins del termini/que no hagin presentat sol·licitud entre els que s'hagin col·locat inicialment com a conseqüència del sorteig notarial; Aquells que sol·licitin dins del termini però no compleixin els requisits de sol·licitud; Els que hagin estat nomenats i no hagin iniciat/renunciat al seu càrrec en el termini oportú (excepte aquells que no puguin començar les seves funcions per naixement, malaltia, servei militar, etc.); Els que no comencin a treballar després que s'entengui que no compleixen les condicions de nomenament; els que van començar a treballar però no van reunir les condicions de nomenament posteriorment; D'acord amb el que disposa l'article 15 del Conveni Col·lectiu d'Empresa, es poden nomenar aquells als quals s'extingeixin els contractes en un període de prova d'un mes i aquells els quals s'extingeixin durant el període de prova, a partir de la persona de la primera fila de la reserva. llista, que compleixin les condicions requerides.

12. La disposició a la frase «prioritat en l'enviament a la feina» especificada a l'article 5 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques no constitueix un dret a favor del sol·licitant en la dita col·locació.
13. La titulació d'un nivell/departament diferent (educació secundària/grau associat/grau) per a la mateixa professió no constituirà una prioritat a favor del candidat.

14. A partir del primer dia de la data de presentació de sol·licituds, no s'han de presentar a les places convocades els que exerceixin com a treballadors fixos a les organitzacions centrals i provincials del Ministeri de Sanitat. Els candidats que sol·licitin sense indicar que estan treballant malgrat que s'indica a l'article 2 d'aquest text de la convocatòria no seran presos al sorteig encara que İŞKUR els comuniqui els seus noms al nostre ministeri.

15. No s'han de presentar a les places convocades qui percebin pensions de jubilació, vellesa o invalidesa de qualsevol entitat de la seguretat social. D'acord amb la legislació, no seran nomenats els que es trobin en aquesta situació.

16. Els candidats nomenats a llocs de personal fixos seran contractats amb el salari mínim legal.

CONDICIONS D'APLICACIÓ

Els candidats que sol·licitin places de personal fix hauran de reunir les condicions següents:

1. Condicions especificades en els apartats 657), 48), 1 i 4 de la lletra A del primer paràgraf de l'article 6 de la Llei del funcionariat núm. 7 i 4 del Reglament de la Procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques Complir les condicions del paràgraf primer de l'article tercer. (Els candidats estrangers no podran escollir.)

2. Tenir complerts 18 anys l'últim dia de la data de presentació de sol·licituds.

3. No tenir 40 anys a partir del primer dia de la data de presentació de la sol·licitud (es podran sol·licitar el 22/03/1983 i posteriors).

4. Llicenciar-se en una escola (departament/programa) determinada per a la professió sol·licitada a partir del termini de presentació de sol·licituds i disposar de la resta de la documentació requerida a partir del termini de presentació de sol·licituds.

5. Acreditar que no hi ha cap malaltia mental que l'impedeixi l'exercici continuat de la seva funció (es demanarà als candidats que tinguin dret a ser nomenats).

6. Disposar d'un document que consti l'estatus de prioritat especificat en el primer paràgraf de l'article 5 de l'esmentat Reglament, entre els candidats que tinguin dret de prioritat en l'enviament a treballar.

7. D'acord amb el que estableix la Llei núm. 7315 d'Investigació de Seguretat i Recerca d'Arxius, no hi ha cap obstacle pel que fa al procés de nomenament d'acord amb els resultats de la recerca d'arxiu.

8. Per a aquells que seran contractats com a vigilants de seguretat (desarmats), a més de les condicions esmentades anteriorment, les condicions dels apartats (5188), (10) i (1) de la lletra d) del primer. paràgraf de l'article 2 de la Llei núm. 3 i (g) i (h) per complir les condicions del subapartat.

Günceleme: 22/03/2023 11:16

Anuncis similars