Quant costa la bonificació de vacances de jubilació del 2023, quantes lires és, quan es pagarà?

Quant costa la bonificació de vacances de jubilació?
Quant i quant és el bon de vacances de jubilació

Amb l'inici del Ramadà, les consultes sobre les bonificacions de l'Eid van augmentar. Les bonificacions de vacances jubilades, que es donen dues vegades a l'any, durant el Ramadà i les Festes de Sacrifici, van començar a destacar. L'any passat es va concedir una bonificació de 1100 TL als jubilats els dos dies festius. Aleshores, quant va ser la bonificació de vacances de jubilació del 2023?

Quant costa el bo de vacances per jubilació?

El vicepresident del Grup del Partit AK, Mustafa Elitaş, va fer declaracions sobre la bonificació de vacances dels jubilats a la Gran Assemblea Nacional Turca (TBMM). Elitaş va anunciar que les bonificacions de Ramadà i Eid-al-Adha dels jubilats són de 2 mil TL.

Alguns dels titulars del discurs d'Elitaş són els següents: “Hi havia una situació a la normativa des del 2012 per un error institucional o la incapacitat de la persona per fer la notificació a temps, estem fent alguna cosa per solucionar-ho. Després de la roda de premsa, vam tenir una reunió amb el nostre president. Vam expressar al Sr. President si tindrem algun estalvi pel que fa a les bonificacions de vacances. El nostre Honorable President va afirmar que "Comparteix la bona notícia que les bonificacions de vacances seran de 2 mil llires cadascuna amb el públic" en el projecte de llei que donarem una mica més endavant. A la proposta de llei que hem donat, les bonificacions de vacances són de 2 lires per Eid al-Fitr, 2 llires per a l'Eid al-Adha i cadascuna de les nostres 100 llires de bonificació és de 900 lires. El total serà probablement prop de 15 milions de persones, inclosos els membres d'EYT.

Tan bon punt el projecte de llei sigui promulgat a la Gran Assemblea Nacional de Turquia, aprovat pel nostre president i publicat al Butlletí Oficial, no hi haurà cap pensió inferior a 7 llires a Turquia.

  Quan es pagarà la bonificació de vacances jubilades?

Encara no s'ha anunciat cap data oficial. S'espera que les bonificacions de jubilació d'Eid-al-Fitr es dipositin als comptes abans de la festa.

Qui paga la bonificació de vacances?

S'abona als qui perceben la pensió, la pensió de vellesa, la pensió d'invalidesa, la pensió d'invalidesa, la pensió per defunció, la renda per incapacitat permanent i la renda per defunció en la data del pagament. A més, l'àrea mensual de la Institució; La bonificació Eid es paga als familiars de màrtirs, veterans, veterans de combat, guàrdies de seguretat, atletes campions, ciutadans civils que han estat perjudicats pel terrorisme i els seus beneficiaris.

Günceleme: 24/03/2023 16:31

Anuncis similars