Pont OSB del riu Bolaman finalitzat

Pont OIZ del riu Bolaman finalitzat
Pont OSB del riu Bolaman finalitzat

L'alcalde de Fatsa İbrahim Etem Kibar, que va fer importants inversions a la ciutat com a resultat de les seves reunions amb el Ministeri de Transports i Infraestructura, juntament amb el president del districte del partit Ak İsa Yüksel i el 7è director regional d'autopistes Rıfat Silov, pont OSB del riu Bolaman, 10 km a l'autopista Fatsa-Ilıca, va examinar l'ampliació de la carretera i les obres de pavimentació i millora d'asfalt a la cruïlla d'Aybastı.

“HEM CONNECTAT DOS COSTOS AMB EL PONT BOLAMAN OSB”

L'alcalde de Fatsa İbrahim Etem Kibar, que va dir que el segon pont de l'autopista de Bolaman facilitarà el transport a la Zona Industrial Organitzada i reduirà la densitat del trànsit, va dir: "Juntament amb el nostre 2è director regional d'autopistes Rıfat Silov i el nostre president del districte İsa Yüksel; Vam examinar el pont per a vehicles i vianants de doble carril que connectarà la nostra Zona Industrial Organitzada, que es va completar en poc temps com 7 mesos, al riu Bolaman amb la carretera principal. Gràcies al projecte, que té 7 metres de llargada, 154 metres d'amplada i inclou un camí per a vianants de 15 metres, hem connectat les dues vessants. Els trasllats a la nostra Zona Industrial organitzada seran força relaxats i la densitat de trànsit disminuirà". dit.

“10 KM DE TREBALLS DE CARRETERA DEL SEGLE A ILICA, REGIÓ TURÍSTICA ESTÀ PER TERMINAR.”

L'alcalde de Fatsa, İbrahim Etem Kibar, que va examinar l'ampliació de la carretera i els treballs de pavimentació d'asfalt calent a la ruta que es continua renovant amb la finalització de la vida útil de l'autopista Ilıca a la regió turística de Fatsa, va dir: "La part de 10 quilòmetres de s'han acabat els treballs d'ampliació de la carretera de 7 km i asfaltat en calent. A finals de mes s'acabaran els 3 km de carretera restants i es realitzarà un transport molt còmode a la nostra comarca. Desitjo que la renovació de l'autopista Fatsa-Ilıca sigui beneficiosa per a tots els nostres barris de la ruta”. Ell va dir.

“HEM COMENÇAT LA NORMATIVA A 7 JURISDICCIONS IMPORTANTS DE LA NOSTRA FATSA.”

L'alcalde de Fatsa, İbrahim Etem Kibar, va declarar que van fer inspeccions a Aybastı Junction en l'àmbit de les obres de millora a les zones on hi ha problemes de trànsit a Fatsa.

“ Juntament amb el nostre director regional d'autopistes Rıfat Silov i el nostre president de districte İsa Yüksel; Vam fer inspeccions a Aybastı Junction, on vam començar a treballar en l'àmbit de les obres de millora en zones on s'experimenta densitat de trànsit a la nostra ciutat. Hem començat els arranjaments a 7 cruïlles. Amb les obres que farem a Aybastı Junction, Meydan Junction, Bus Station Junction, Stadium Junction, Dolunay Junction, Kutlukent Junction i Great Industrial Site Junction, tenim previst minimitzar la densitat del trànsit de la ciutat i la taxa de possibles accidents de trànsit. M'agradaria agrair i fer extensiu els meus respectes al nostre ministre de Transports i Infraestructures, el Sr. Adil Karaismailoğlu, que va fer importants inversions per a la nostra ciutat en l'àmbit del transport i la infraestructura". Ell va dir.

Günceleme: 11/03/2023 13:22

Anuncis similars