Data de nomenament de 45 mil professors i distribució de quotes anunciada

S'ha anunciat la data de nomenament de milers de professors i la distribució de quotes
Data de nomenament de 45 mil professors i distribució de quotes anunciada

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va anunciar que, després de la bona notícia del president Recep Tayyip Erdoğan de nomenar 45 mil nous professors, va anunciar el calendari de nomenaments i la distribució de quotes per branques a partir d'avui. Özer ha indicat que les sol·licituds prèvies de nomenament de professors es rebran del 27 de març a l'1 d'abril, i els nomenaments es faran el 8 de maig.

El Ministeri d'Educació Nacional va anunciar el calendari de nomenaments per a la contractació de 45 mil professors i la distribució de quotes per branques.

El ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va fer les declaracions següents sobre el nou calendari de nomenament de professors: "Les preferències de centre de presentació de sol·licituds i d'exàmens orals dels nostres candidats a professor es prendran entre el 27 de març i l'1 d'abril. El 4 d'abril es donaran a conèixer els centres d'examen on els candidats faran l'examen oral. Els exàmens orals es faran del 7 al 16 d'abril i els resultats es donaran a conèixer el 18 d'abril. Rebrem les preferències de nomenament dels candidats a professors entre el 2 i el 6 de maig, i anunciarem els resultats de la cita el 8 de maig. Els nostres professors començaran les seves funcions a les seves escoles a partir de l'1 de setembre. Desitjo que el procés sigui beneficiós per a tots els nostres candidats a professors que s'incorporaran a la nostra família educativa amb antelació".

El ministre Özer també va anunciar la distribució de quotes sobre la base de branques pel que fa a l'assignació de 45 mil professors.

En assenyalar que es realitzaran els nomenaments a partir de 103 camps que constitueixen la base de la designació per a la docència, Özer ha compartit la següent informació sobre els cinc camps que s'assignaran més en aquest context: “Per a 45 mil professors, 7 mil 878 quotes per a l'aula. ensenyament, 3 mil 604 per a l'àmbit de l'orientació, 3 mil per a l'ensenyament d'educació infantil, 269 quotes per a matemàtiques de primària, 2 mil 656 quotes i 2 mil 604 quotes per a cultura i ètica religiosa.

Özer va afirmar que es prenen 50 punts bàsics com a base per a la sol·licitud a les àrees a assignar.

El nomenament de professor més important dels últims 20 anys

Recordant que els nomenaments de professors s'han fet en els darrers 20 anys com a màxim, el ministre Özer va recordar que aquesta xifra ha arribat a 500 milió 1 de 200, i va dir: "Els nous nomenaments de professors de 45 mil, donades les bones notícies del nostre president, el Sr. Recep Tayyip Erdoğan, és el primer i més gran nomenament de professor realitzat una vegada en els últims 20 anys. M'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per expressar el meu agraïment al nostre president pel seu gran suport a l'educació". va fer la seva valoració.

Per les àrees a assignar i la puntuació base i llista de quotes que servirà de base per a la sol·licitud. Feu clic.
Per al calendari de treballs Feu clic.

Günceleme: 24/03/2023 12:13

Anuncis similars