Tarifes de bressol TCDD 2023

Tarifes de llar d'infants de l'any TCDD
Tarifes de bressol TCDD 2023

Els Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia van anunciar les tarifes de la llar d'infants per al 2023. En l'apartat de Taxes de Llar d'Infants i Residència d'Infants del "Comunicat sobre Equipaments Socials Públics" publicat al Butlletí Oficial de l'Estat de 06 de gener de 2023 i número 32065 del Ministeri d'Hisenda, en cas que no siguin suficients els salaris mínims mensuals que determina el Comunicat. , les institucions i organitzacions estan autoritzades a determinar el preu per sobre del salari determinat. A l'article 18 de l'apartat Assumptes comuns, “Es cerquen les possibilitats d'arrendament total o parcial de les instal·lacions i es dóna pes a la sol·licitud en aquest sentit. Si cal, es poden oferir àpats, te i altres serveis mitjançant la compra de serveis. i a l'article 20, s'estableix que “tota classe de despeses de llars d'infants i llars d'infants s'hauran de cobrir amb ingressos propis”.

Els salaris aplicables són els "increments salarials del personal que treballarà a les llars d'infants fins a final d'any i de les despeses generals de la llar d'infants (taxa de subministrament, despeses de material de neteja, despeses generals de manteniment i reparació, llum, calefacció, aigua). , etc.) durant 12 mesos, els salaris mínims dels empleats mitjançant la compra de serveis al juliol." Tenint en compte els probables augments del nombre de nens que reben serveis a les llars d'infants durant el període de vacances d'estiu (juny-juliol-agost)".
Considerant la situació d'ingressos-despeses de funcionament de les Llars d'Infants i Centres de Dia i d'acord amb el que disposa el "Comunicat sobre Equipaments Socials Públics", vigent a partir de l'01 de març de 2023,

a) S'aplica als fills del personal de la nostra Empresa i d'altres Institucions i Organitzacions Públiques, jubilats i els seus cònjuges i descendents (néts, besnéts), cònjuges, pares i fills de màrtirs, veterans, discapacitats de guerra i de servei i els seus cònjuges, mares, pares i fills, la quota de cura mensual per a cada fill és de 3.750,00 TL (IVA inclòs),

b) 50 TL (IVA inclòs), que suposa un 5.625,00% més de la tarifa determinada per al personal de la nostra Empresa, per als fills dels que no estan inclosos en l'apartat (a).

c) Si una mateixa persona té més d'un fill a la Llar d'infants i Centre de Dia, s'aplicarà un 20% de descompte per a més d'un fill.

d) Es cobra la quota d'un mes per endavant per a l'alumne la matrícula definitiva del qual es fa a la Llar d'infants i Centre de Dia. Si l'alumne abandona la Llar d'infants durant el mes, no es retornarà l'import de l'import.

e) En cas de necessitat de manteniment, reparació i modificació a les Llars d'infants i Llars de Dia, es farà una sol·licitud de tancament per part de la Direcció de Llar d'Infants per a manteniment i reparació.

Atès que al Comunicat s'indica que no s'ha de fer cap aportació del pressupost de la institució i organització corresponent per a les despeses de funcionament dels equipaments socials, es prendran tot tipus de mesures per cobrir les despeses de funcionament de les Llars d'Infants i Centres de Dia. dels seus ingressos i no es produirà cap interrupció en aquest sentit.

Tenint en compte la balança de pagaments de les Llars d'Infants i Centres de Dia, també s'avaluaran les qüestions del seu arrendament en l'àmbit de l'article 18 del Comunicat.

A més, es seguiran estrictament els principis d'aplicació especificats en el Comunicat. Prioritat en l'ús de les instal·lacions; Es lliurarà als fills del personal de la nostra empresa i jubilats i als seus cònjuges i descendents.

Günceleme: 01/03/2023 14:24

Anuncis similars