L'avió de combat nacional va aterrar a la pista

L'avió de combat nacional va aterrar a la pista
L'avió de combat nacional va aterrar a la pista

El president de la indústria de defensa, İsmail Demir, va dir: "Vam dir que trauriem el nostre avió de combat nacional de l'hangar el 18 de març. El nostre avió està a l'inici de la pista avui", va dir.

Demir va compartir el tema al seu compte de xarxes socials.

En la seva publicació, que també inclou una foto de MMU a l'inici de la pista, Demir va dir: "En memòria dels nostres màrtirs! Vam dir que trauriem el nostre avió de combat nacional de l'hangar el 18 de març. El nostre avió està a la pista avui! Sota el lideratge del nostre president, el Sr. Recep Tayyip Erdoğan, espero que assistim a l'elevació del nostre cel a la nostra terra". utilitzava la frase.

 

Günceleme: 18/03/2023 12:20

Anuncis similars