El Ministeri d'Educació Nacional contractarà 5 personal contractat per a diferents personals

Ministeri d'Educació
Ministeri d'Educació

El Ministeri d'Educació Nacional donarà feina a 5 mil personal contractat a les unitats central i provincial. Es van crear 5 mil places de personal contractat per al Ministeri d'Educació Nacional per part de la Presidència.

El Ministeri, en l'àmbit de l'article 657/B de la Llei del funcionariat núm. 4, 250 personal d'oficina, 4 lletrats, per adscriure a l'organització central; Comptarà amb un total de 4 personal contractat, entre els quals 100 personal d'oficina, 125 enginyers, 500 dietistes, 21 infermeres, 5 advocats, que es destinaran a l'organització provincial.

En declarar que el calendari i les condicions de sol·licitud per a la contractació de personal s'anunciaran en els propers dies, el ministre d'Educació Nacional, Mahmut Özer, va dir: "Donarem prioritat a les províncies afectades pel desastre del terratrèmol a les places de personal contractat de 80 mil 4 persones, que es van crear per a 746 províncies a part de la nostra organització central. Desitjo molta sort als nostres nous membres que s'uniran a la nostra família i a la nostra comunitat educativa nacional". dit.

Günceleme: 16/03/2023 11:03

Anuncis similars