Ibrahimovic es converteix en el davanter més vell de la història de la Sèrie A

Zlatan Ibrahimovic es va convertir el 18 de març en el golejador més antic de la història de la Sèrie A, marcant un penal contra l'Udinese en el seu primer partit amb l'AC Milan en més d'un any.

L'experimentat davanter Ibrahimovic, recentment convocat per la selecció sueca, ha marcat el penal al segon intent en el temps de descompte de la primera part i ha marcat l'1-1.

Va fallar el primer xut de punt, però va tenir una segona oportunitat quan Beto va ser penalitzat per invasió i va marcar el seu xut al centre de la porteria.

Amb 41 anys i 166 dies, Ibrahimovic ha superat l'exdefensor de l'AC Milan Alessandro Costacurta com el jugador més vell de la màxima categoria d'Itàlia.

Tanmateix, el Milan va entrar al descans un gol per darrere, ja que Beto va compensar el seu error marcant un gol amb el seu xut abans del descans.

Ibrahimovic va ser nomenat a l'onze titular de l'entrenador del Milan Stefano Pioli per primera vegada des del gener de l'any passat i va lliurar el braçalet de capità.

Ha fet tres aparicions de substitut aquesta temporada després d'haver estat baixa des del maig de l'any passat després d'una cirurgia reconstructiva del lligament creuat anterior al genoll esquerre.