Campiona de la Selecció Femenina a l'Etapa Wagrain de la Volta Europea de Voleibol de Neu

Campió d'Europa de voleibol de neu de la selecció nacional femenina a l'etapa Wagrain

Competint al CEV Snow Volleyball Tour Europeu de 2023 organitzat per Àustria a Wagrain, l'equip nacional femení de voleibol de neu va completar el torneig com a campió.

Segons el comunicat de la Federació Turca de Voleibol (TVF), la selecció femenina de voleibol de neu, formada pel quartet de Simge Yalçın-Merve Çelebi-Seray Gürle-Esra Betül Çetin, que competia com a cap de sèrie número 1 de l'organització, va derrotar 2 equips austríacs en el seu primer partit al grup A. -2 perdut. La selecció va derrotar la selecció polonesa per 1-2 en el segon partit del grup i va passar als quarts de final.

La selecció va vèncer a la República Txeca 3 equips per 2-0 sense renunciar a un set als quarts de final, va tornar a derrotar a la selecció polonesa per 2-0 a les semifinals i va passar a la final.

La Selecció, que va aconseguir derrotar la selecció romanesa per 2-1 després de tres sets a la final, va completar l'Etapa Wagrain del CEV Snow Volleyball 2023 amb una medalla d'or.

La Selecció, formada pel quartet femení Su Akşam-Ceylin Sayar-Sahra Yücetürk-Merve Aykın, representant Turquia a l'Etapa Wagrain del CEV Snow Volleyball European Tour, va perdre l'oportunitat de classificar-se per a la taula principal en perdre 3-2 contra 0 equips de la República Txeca a la fase de classificació i acomiadant-se del torneig.

La Selecció, formada pel trio Batuhan Kuru-Sacit Kurt-Ahmet Can Tür que representava Turquia en categoria masculina, va abandonar el torneig després de perdre per 2-1 davant Ucraïna i 2-0 davant Àustria en els partits que va jugar al Grup A.