La cimera de mitjans de la indústria de defensa se celebrarà a Ankara el 20 de març

La cimera de mitjans de la indústria de defensa se celebrarà a Ankara al març
La cimera de mitjans de la indústria de defensa se celebrarà a Ankara el 20 de març

La Cimera de Mitjans de la Indústria de Defensa se celebrarà sota els auspicis de la Presidència de Comunicacions i amb el suport de la Presidència de les Indústries de Defensa el 20 de març al Technopark Ankara.

En la declaració escrita feta pel Centre d'Investigació de la Indústria de Defensa (SASAM), es va donar la següent informació sobre la cimera:

"Amb l'objectiu d'omplir un buit i una necessitat important en la indústria de defensa turca, la cimera té tres propòsits. Primer propòsit; L'objectiu és reunir les unitats de comunicació corporativa, la premsa de la indústria de defensa i els empleats de premsa nacionals de les empreses de la indústria de defensa, per permetre'ls trobar-se, compartir experiències i mediar l'intercanvi d'idees.

Segon propòsit; Amb les taules, entrevistes i tallers que es duran a terme, es tractaran temes com la comunicació de màrqueting en el sector de la defensa, la contribució de les notícies del sector de la defensa a les exportacions i l'avaluació de les notícies del sector de la defensa en termes d'intel·ligència.

Tercer propòsit; A la cimera, es crearà un entorn on les empreses de la indústria de la defensa puguin expressar les seves expectatives de la premsa i la premsa pugui expressar les seves expectatives de les empreses de la indústria de la defensa. Amb aquests objectius, la cimera mediarà les parts per comunicar-se de manera més sana i per garantir que les notícies elaborades assoleixin la qualitat requerida”.

Les empreses i mitjans de comunicació que ho desitgin faran les seves reunions al seu estand, i les que no disposin d'estand faran les seves reunions en espais destinats al B2B.

A la cimera assistiran directius d'empreses de la indústria de defensa, funcionaris de les unitats de comunicació corporativa i desenvolupament empresarial, directius i empleats d'organitzacions de premsa nacionals i representants d'organitzacions de premsa que operen en el sector de la indústria de la defensa.

En les taules i entrevistes que es realitzaran en l'àmbit de la cimera, que reunirà les unitats de comunicació corporativa i desenvolupament de negoci d'empreses de la indústria de defensa, premsa del sector i premsa nacional, qüestions importants relacionades amb la comunicació, desenvolupament empresarial i exportació. es parlarà de la indústria de defensa.

Günceleme: 18/03/2023 13:58

Anuncis similars