The Triplets temporada 2: hi haurà una altra temporada a Netflix?

La temporada barata hi haurà una altra temporada a Netflix
La temporada barata hi haurà una altra temporada a Netflix

Tríptic es va llançar a Netflix el 22 de febrer, de manera que fa temps que està al corrent. La majoria de la gent ha vist tota la primera temporada fins ara i es pregunta si arribaran nous episodis aviat. Afortunadament, ens heu fet compartir tot el que cal saber sobre una possible temporada 2 de Triplets.

The Triplets és una nova sèrie de thriller mexicana creada per Leticia López Margalli. Es creu que està inspirat en la història real d'una sèrie de bessons (Eddy Galland, David Kellman i Bobby Shafran) que es van separar en néixer i que més tard es van trobar en l'edat adulta.

Maite Perroni de Dark Desire interpreta l'agent forense Rebecca. Investigant un assassinat, la Rebecca s'adona que la víctima s'assembla a ella i sap el seu nom. Això el porta a un viatge perillós per descobrir la veritat darrere de la seva pròpia identitat.

David Chocarro, Flavio Medina, Nuria Bages, Ofelia Medina, Ana Layevska, Claudia Lobo, Aldo Gallardo i Daniella Valdez també formen part del repartiment.

Els bessons tindran la segona temporada?

Fins al 17 de març, Netflix no ha anunciat si la sèrie tornarà per a una segona temporada. Això no és d'estranyar perquè Netflix normalment no renova els seus nous programes tan bon punt s'acaben. El gegant del streaming voldrà veure si la gent realment va veure i gaudir de la primera temporada abans de prendre una decisió.

Normalment, Netflix analitza quantes persones han vist un programa durant els seus primers 28 dies a la plataforma. Consultar les hores de visualització del primer mes ajuda l'emissora a decidir si renova o cancel·la un programa. Bàsicament, si les hores de visualització són altes des del primer mes, és més probable que Netflix renovi la sèrie. Però tenint en compte les baixes hores de visualització dels estàndards de Netflix, és probable que Triptych faci l'obertura. Malauradament, probablement passarà un mes més o menys perquè Netflix anunciï què vol fer amb la sèrie.

Però si us pregunteu quines són les probabilitats d'una temporada 2 de Triplets, podem dir que el programa probablement no tornarà amb nous episodis. D'on? Bé, la primera temporada respon pràcticament a totes les preguntes candents i realment no deixa cap assumpte pendent. Vull dir, hi ha algunes coses que es poden descobrir a la segona temporada, com ara el Dr. És com aprofundir en els experiments de Batiz i altres temes. Però l'espectacle podria acabar realment amb la primera temporada. Suposo que haurem d'esperar i veure què decideix Netflix.

Günceleme: 18/03/2023 17:11

Anuncis similars