Terratrèmol de magnitud 4.8 a Bolu! Sentit des de Düzce, Istanbul i Ankara

Terratrèmol a Boluda
Terratrèmol de 4.7 magnitud a Bolu

Segons les dades de l'Observatori Kandilli i l'Institut de Recerca de Terratrèmols de la Universitat Boğaziçi (KRDAE), el terratrèmol que es va produir a Bolu a les 13.55 va tenir lloc a una profunditat de 9.6 quilòmetres. La intensitat del terratrèmol es va mesurar en 4.8.

Sentit des de Düzce, Istanbul i Ankara

El terratrèmol de Bolu també es va sentir a Istanbul, Ankara i Düzce. Molts usuaris van compartir missatges sobre el terratrèmol a les xarxes socials.

Declaració de l'AFAD sobre el terratrèmol de Bolu

El president de Gestió de Desastres i Emergències (AFAD), Yunus Sezer, va declarar que no hi ha cap situació negativa pel que fa al terratrèmol que es va produir a Bolu fins ara.

La declaració del president Sezer al seu compte de xarxes socials és la següent: "Després del terratrèmol de 4,8 graus de magnitud que es va produir a la nostra província de Bolu, ara no hi ha cap situació negativa. Els estudis d'escaneig de camp continuen. M'agradaria fer arribar els meus millors desitjos als nostres ciutadans de la regió".

Declaració del governador d'Istanbul i Bolu

El governador de Bolu, Erkan Kılıç, va dir després del terratrèmol: "No hi ha hagut cap esdeveniment advers a la nostra ciutat, l'escaneig continua". El governador d'Istanbul, Ali Yerlikaya, va dir: "Segons les dades de l'AFAD basades en Bolu, es va produir un terratrèmol de magnitud 13.55 a les 4.8. A causa del terratrèmol, no es va rebre cap notificació d'esdeveniments adversos a Istanbul. Que Al·là protegeixi el nostre país i nació de tots els desastres.

Günceleme: 16/03/2023 15:34

Anuncis similars