S'han iniciat els lliuraments del comandament de les Forces Navals de ZAHA

S'han iniciat els lliuraments del comandament de les Forces Navals de ZAHA
S'han iniciat els lliuraments del comandament de les Forces Navals de ZAHA

Per tal de satisfer les necessitats de vehicles blindats amfibis del Comandament de les Forces Navals de Turquia (DzKK), els lliuraments dels vehicles desenvolupats en l'àmbit del projecte de vehicles blindats d'assalt amfibi (ZAHA), les activitats d'adquisició del qual les porta a terme la Presidència de Defensa. Indústries (SSB), a la Brigada d'Infanteria Amfibia del Comandament de les Forces Navals han començat. Dins l'àmbit del projecte, es lliuraran un total de 23 vehicles, entre ells 2 vehicles de transport de personal, 2 vehicles de comandament i control i 27 vehicles de rescat desenvolupats per FNSS.

Amb una protecció balística i contra les mines més alta en comparació amb els seus homòlegs, ZAHA està equipat amb l'equip de missió més avançat actual. En el projecte, es van utilitzar recursos nacionals i nacionals per al subministrament de subsistemes, com ara sistemes de comunicació amb el vehicle i altres vehicles, i sistemes de comunicació amb el vaixell TCG Anadolu de classe LHD, i molts subsistemes es van localitzar dins de l'àmbit de el projecte. ZAHA,

• Nombre de personal a transportar al vehicle,
• Nivells balístics i de protecció contra mines
• Sistema d'armes a control remot i
• Supera els seus companys en els àmbits dels criteris d'actuació que s'han de complir a la terra ia l'aigua.

S'han iniciat els lliuraments del comandament de les Forces Navals de ZAHA

Dins de l'àmbit del projecte, la torre controlada a distància ÇAKA (UKK), que va ser dissenyada i produïda específicament per a ZAHA per FNSS, que estava sota el comandament dels nostres marines i va ser la força d'atac de ZAHA, pren el seu nom del gran El mariner turc Çaka Bey.

En ser el vehicle amfibi més ràpid propietat de les nostres Forces Armades, ZAHA té totes les característiques i capacitats que haurien de tenir tant un vehicle militar terrestre com un vehicle militar marítim, equilibrant els requisits terrestres i marítims.

FNSS va obrir nous camins amb el ZAHA, que és el primer i únic vehicle de transport de personal de l'inventari de les nostres Forces Armades, dissenyat tant per mar com per terra, així com el primer i únic vehicle amfibi domèstic capaç d'autocorregir-se en cas de bolcar i operar en condicions de mar dures.

Günceleme: 25/03/2023 13:50

Anuncis similars