Mira el partit de Fatih Karagümrük Fenerbahce en directe Mira l'enllaç en directe de FKGK Fb

Selcuk Sports Mireu el partit de Fatih Karagumruk Fenerbahce en directe Mireu la transmissió en directe de FKGK Fb Bein Sport link

Fatih Karagümrük s'enfronta al Fenerbahçe en l'últim partit de la 28a setmana de la Super League Spor Toto. El Fenerbahçe ha de guanyar aquest partit després de perdre contra el Beşiktaş. Els aficionats que vulguin veure el partit de Karagümrük Fenerbahçe en directe busquen com veure el partit de l'FKGK Fb en directe de manera gratuïta. Esports Selçuk Mira el partit de Karagümrük Fenerbahce en directe. Sense contrasenya Bein Sports 1 Mira en directe a Justin TV Donmadan Taraftarium24 Netspor FKGK Fb enllaç il·legal. Quan s'emetrà el partit de Karagümrük Fenerbahce en directe?

Mira el partit de Selcuk Sports Karagümrük Fenerbahce en directe

El Fenerbahce serà el convidat de Fatih Karagümrük la setmana en què el líder Galatasaray sigui MR. L'equip d'Andrea Pirlo està invicte en 11 jornades de Lliga. Amb Jorge Jesús, el Fenerbahce ja no va poder aguantar la pèrdua de punts. Quan és el partit Fatih Karagümrük-Fenerbahçe, quina hora és, a quin canal? Les respostes a les preguntes, possibles 11 i 90 minuts abans dels detalls estan a les nostres notícies.

Selcuk Spor TV Karagumruk Fenerbahçe veure el partit

El Fenerbahçe serà el convidat de Fatih Karagümrük a la 28a setmana de la Superlliga. en derbi KadıköyDesprés de perdre contra el Beşiktaş per 4-2 a . L'equip de Jorge Jesús no es pot permetre el luxe de perdre punts. Fatih Karagümrük, sota la direcció d'Andrea Pirlo, fa 11 partits sense perdre a la lliga. Els Red Blacks pretenen enviar el seu fort rival a casa amb les mans buides i continuar el seu viatge.

Fans24 Karagumruk Fenerbahce veure el partit en directe

Mert Hakan Yandaş, del grup groc-marí blau, està suspès aquest vespre per una targeta groga que va veure al derbi de Beşiktaş la setmana passada. A més de Lincoln que es va operar, Luan Peres i Michy Batshuayi, que continuen amb els seus entrenaments individuals, i Jayden Oosterwolde i Joshua King, que continuen lesionats, no podran jugar el partit de Black Customs.

Una de les majors preocupacions és que molts noms arriben a l'àrea de penal abans del partit de Karagümrük a Fenerbahçe. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia i Osayi-Samuel seran sancionats si reben una targeta groga aquest vespre. En aquest cas, amb Ankaragücü KadıköyNo poden participar en el proper partit que jugaran.

Justin TV Karagumruk Fenerbahce Mira l'enllaç del partit en directe

El Fenerbahce va ser un dels equips que va utilitzar més eficaçment els partits a set durant la primera meitat de la temporada. Durant les últimes setmanes, no s'ha vist tan bé. No obstant això, les jugades aturades poden tenir un paper important en aquest joc. Karagümrük va marcar 52 dels 16 gols marcats d'aquesta manera. Al Fenerbahçe aquest número és el 9. En canvi, l'equip local té massa vergonya per defensar les jugades parades. Els estudiants de Pirlo van veure 47 dels 15 gols marcats després de boles parades a les seves xarxes. El Fenerbahce només va encaixar 9 gols d'aquesta manera.

El futbolista italià Davide Biraschi rep una targeta vermella a Fatih Karagümrük. Biraschi va ser expulsat del partit amb una targeta vermella després de rebre dues targetes grogues en els últims minuts del partit fora de casa contra l'Istanbulspor la setmana passada. El futbolista de 28 anys no estarà amb el seu equip al partit del Fenerbahce.

Karagümrük Fenerbahçe A quina hora es retransmetrà el partit en directe?

El partit, que es jugarà a l'Estadi Olímpic d'Atatürk aquest vespre i començarà a les 20.30 hores, es retransmetrà en directe per beIN Sports 1. El seguiment de la puntuació en directe dels 90 minuts, que anirà dirigit per Abdulkadir Bitigen, serà a les nostres notícies.

Fatih Karagümrük Fenerbahce probable 11s:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, València

Karagümrük 1-2 Fenerbahce comentari en directe del partit

2′ Emre Mor va sentir el gol des de fora de l'àrea. Va disparar al porter Batuhan.

4′ Arao ha llançat la pilota a la xarxa, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per falta.

12′ Enner València no ha pogut passar Batuhan a la posició de cara al porter. Després del final de la posició, es va aixecar la bandera de fora de joc.

24′ Fatih Karagümrük es va avançar 1-0 amb el gol d'Ozdoev. Ozdoev va acabar la posició després que Altay rebotés en el xut des de fora de l'àrea de penal. Magomed Ozdoev va airejar les xarxes en la primera reunió de pilota de Fatih Karagümrük a l'àrea de Fenerbahçe.

42′ Ferdi Kadıoğlu ha rebut una targeta groga i ha estat sancionat en el partit d'Ankaragücü.

44′ Fabio Borini ha llançat un xut des de fora de l'àrea després d'aclarir el pas, però la pilota ha tornat d'una altra manera.

50′ Altay Bayındır no ha deixat que Colley marqués de cara.

51′ Miha Zajc ha fet la seva remuntada des de lluny i ha fet un gol fantàstic.

56′ Borini ha fallat la porteria en la posició de cara en diagonal.

57′ Arda i Rossi van entrar al partit en comptes d'İrfan Can i Emre.

63′ Els jugadors del Fenerbahce esperaven un penal. Després de la revisió del VAR, es va decidir continuar.

71′ Arda Güler ha colpejat molt fort, Joao Pedro ha enviat la pilota enrere del porter auta