Fantarium24 Besiktas Giresunspor veure el partit en directe Justin TV Sense contrasenya Selçuk Sports Bjk Giresun enllaç de veure en directe

Mira la transmissió en directe de Fantarium Besiktas Giresunspor, mira l'enllaç en directe de Sifresiz Selcuk Sports Bjk Giresun

El líder Beşiktaş s'enfrontarà al Giresunspor al camp en la 28a setmana de la Spor Toto Super League. El Giresunspor té avantatge en els partits que el Beşiktaş ha jugat amb el Giresunspor a la Superlliga els darrers anys. Els aficionats que vulguin veure el partit del Beşiktaş Giresunspor en directe busquen com veure el partit del BJK Giresun en directe de manera gratuïta. Esports Selçuk Besiktas Giresunspor veure el partit en directe Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun veure en directe enllaç il·legal. Quan s'emetrà el partit Beşiktaş Giresunspor en directe?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor per veure el partit en directe

KadıköyEl Beşiktaş, que va canviar l'equilibri de la lliga en derrocar el Fenerbahçe a Turquia, rebrà el Giresunspor per augmentar la seva ratxa de victòries a 5 partits. Quan és el partit Beşiktaş-Giresunspor, a quina hora i per quin canal? Les respostes a les preguntes, els possibles 11 i els detalls previs al partit són a les nostres notícies. KadıköyEl Beşiktaş, que va derrotar el Fenerbahçe per 4-2 i va pujar la moral, rebrà el Giresunspor la 28a setmana de la Superlliga. Els estudiants de Şenol Güneş compten aconseguir una sèrie de 5 partits per segona vegada aquesta temporada en vèncer al representant del Mar Negre. Amb l'efecte de la victòria del Fenerbahçe, s'espera que l'afició ompli completament l'estadi aquesta nit.

Fans24 Besiktas Giresunspor veure el partit en directe

Beşiktaş i Giresunspor s'enfrontaran al Vodafone Park Stadium la 28a setmana de la Spor Toto Super League. L'àrbitre Atilla Karaoğlan xiularà la lluita entre els dos equips que començarà a les 20.30 hores. Ceyhun Sesigüzel i Abdullah Bora seran els assistents de Karaoğlan. Sarper Barış Saka serà el quart àrbitre del partit, mentre que Özgür Yankaya s'asseurà al seient del VAR del partit. Volkan Bayarslan i Süleyman Özay acompanyaran Yankaya a l'AVAR.

Justin TV Besiktas Giresunspor Mira l'enllaç del partit en directe

L'estrella camerunesa de blanc i negre Vincent Aboubakar va començar lentament el seu tercer mandat a Black Eagle. L'experimentat davanter, que va romandre en silenci en els 4 primers partits, va deixar empremta en els últims 4 partits. El reeixit jugador, que va demostrar la seva qualitat amb 4 gols contra Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor i Fenerbahçe, té previst marcar un gol contra el Giresunspor aquest vespre.

Mira el partit del Besiktas Giresunspor a Selcuk Spor TV.

Continuant amb la seva eficaç aparició en el treball d'equip realitzat durant tota la setmana, el nom pretén tant portar la victòria al seu equip com augmentar el nombre de punts a 5 consecutius amb els gols que marcarà avui. L'entrenador Şenol Güneş té molta confiança en Aboubakar abans del partit d'aquesta nit... L'entrenador experimentat jugarà a la línia ofensiva; batalla èpica

Beşiktaş girsunspor A quina hora es retransmetrà el partit en directe?

El partit Beşiktaş-Giresunspor, que es jugarà al Vodafone Park aquest vespre i començarà a les 20.30, s'emetrà en directe per beIN Sports 1. El seguiment del marcador en directe dels 90 minuts, que anirà dirigit per Atilla Karaoğlan, serà a les nostres notícies.

Beşiktaş-Giresunspor probable 11s:

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

girsunspor: Ferhat, Alper, Arias, Pérez, Hayrullah, Borja, Mejia, Görkem, Mert, Savicevic, Bajic

Beşiktaş 2-1 Giresunspor comentari en directe del partit

3′ Cenk Tosun ha fet una bona rematada de cap, però el porter Ferhat ha dominat amb facilitat la pilota que li ha caigut a sobre.

5′ Amb el gol de Nathan Redmond, Ferhat va recuperar el control de la pilota.

10′ Hi ha tensió entre Alexis Perez i Vincent Aboubakar. Aboubakar va reaccionar davant la intervenció de Pérez. La tensió no va augmentar amb la intervenció d'altres jugadors.

13′ Gran atac de Redmond, Cenk Tosun ha fet un xut fort, però la pilota ha marxat des de dalt.

21′ Rijad Bajic marca per al Giresunspor. Bajic, que va trobar la pilota a l'àrea de penal, va aconseguir perseguir Mert Günok.

23′ Vincent Aboubakar remata des de molt bona posició, però no pot superar Ferhat Kaplan.

30′ Cenk Tosun es troba amb el porter que queda molt enrere de la defensa. El porter del Giresunspor Ferhat Kaplan va fer dues aturades des de la primera posició en 8 minuts.

34′ Cenk Tosun, lesionat, no ha pogut continuar el partit. Va ser substituït per Gedson Fernandes.

37′ El Beşiktaş ha guanyat un penal. Alexis Pérez ha intervingut a la pilota que Salih ha volgut omplir.

39′ Vincent Aboubakar ha enviat la pilota a diferents córners amb el porter des del punt de penal.

42′ Rachid Ghezzal es troba amb la pilota.

45+1′ El jugador del Giresunspor, Alper, ha rematat de cap una posició lliure amb pilota parada, però la pilota ha anat malament.

45+2′ El Kuwas rep una targeta groga després de fortes objeccions.

45+5′ Aboubakar despeja la xarxa des de la diagonal dreta. El davanter camerunès s'ha plantat davant d'Alexis Pérez al Giresunspor i es va delectar amb el gol. Hi va haver tensió entre els dos jugadors a la primera part del partit.

Veure el partit de Selçuk Sports Beşiktaş Giresunspor en directe Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun veure el partit de selcukspor Veure el partit de Beşiktaş Giresun Veure el partit de Besiktas en viu Veure el partit de Besiktas en viu Justin tv Besiktas twitter Fase de sessió Besiktas24 Giresun Bjk Watch Giresun veure el partit de Bein Sports Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk sport tv hd Bjk Giresun veure sense xifrar jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor veure en directe Netspor Bjk Giresun partit Beşiktaş Giresunspor bein sport hd Justin Selvçukspor live tvçubspor

Fans24 Besiktas Giresunspor Mireu el partit en directe, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, Matbet Match gratuït Mireu els partits en directe de Fantarium24 Beşiktaş Giresunspor, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, matbet gratuïts