Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium24 FB ​​​​TS enllaç de veure en directe

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium FB TS enllaç de veure en directe

El Fenerbahce s'enfrontarà al Trabzonspor a la 34a setmana de la Spor Toto Super League. Si el Fenerbahçe no guanya aquest partit a la Superlliga, no hi ha possibilitats d'un campionat. Els aficionats que volen veure el partit del Fenerbahce Trabzonspor en directe busquen com veure el partit de l'FB Trabzon en directe de manera gratuïta. Esports Selçuk Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe Bein Sports 1 Justin TV No congelar Fantarium24 Netspor Fb Trabzon veure en directe l'enllaç il·legal. Quan s'emetrà el partit del Fenerbahce Trabzonspor en directe?

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR PARTIT EN DIRECTE – L'emoció continua a la Spor Toto Super League. En el partit de la 34a setmana, el Fenerbahçe rebrà el Trabzonspor a l'Ülker Stadium. Abdülkadir Bitigen servirà en el partit crític. El Fenerbahce es quedarà sense 4 jugadors en el partit jugat prop del cim. A Trabzonspor, 3 noms no podran servir en el partit. Entre els temes d'interès abans del combat hi ha l'hora d'emissió, el canal i els possibles 11s del partit. Aleshores, a quina hora s'emet el partit Fenerbahce - Trabzonspor i a quin canal?

Selcuk Spor TV Fenerbahce Trabzonspor veure el partit

El Trabzonspor va aconseguir 15 derrotes, 4 victòries, 2 empats i 1 derrota en 9 partits fora d'aquesta temporada. Mentre que els Bordeus-Blues van perdre 14 de 3 punts per pèrdua, van jugar els seus partits al camp visitant amb una mitjana baixa de 0.93.

CITA 100a LLIGA

El Fenerbahce i el Trabzonspor s'han enfrontat 99 vegades en la història de la lliga. El Fenerbahce va aconseguir 39 victòries en els partits esmentats, mentre que el Trabzonspor va aconseguir 26 punts en 3 ocasions. 34 partits van acabar amb empat. L'equip Bleus de Bourgogne va respondre amb 129 gols contra els 102 gols del Fenerbahçe a la Lliga.

Fans24 Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe

Després d'haver derrotat el Trabzonspor per 1997-98 a la Superlliga la temporada 3-1, el Fenerbahçe ha guanyat un gran avantatge contra els seus rivals a la lliga des d'aleshores. Els groc-negres no van ser derrotats en els 25 partits de lliga que van jugar contra els blaus de Borgonya. El Fenerbahce va aconseguir 25 victòries i 13 empats en els últims 12 partits de lliga jugats contra el Trabzonspor.

El Fenerbahce no es podrà beneficiar de 4 jugadors en un partit difícil. La targeta vermella del Fenerbahçe sancionat İrfan Can Kahveci, així com Altay Bayındır, Lincoln Henrique i Bright Osayi-Samuel lesionats no podran jugar contra el Trabzonspor.

Justin TV Fenerbahce Trabzonspor Mira l'enllaç del partit en directe

5 jugadors del Fenerbahce estan dins del límit de penalització amb targeta groga. En l'equip groc-blau fosc, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc i Gustavo Henrique seran sancionats si no disputen el partit d'Antalyaspor.

Fenerbahçe Trabzonspor A quina hora es retransmetrà el partit en directe?

El partit, que es jugarà el diumenge 13 de novembre de 2022, començarà a les 20.00:XNUMX hores. L'àrbitre Bahattin Şimşek i els seus assistents participaran en la lluita, que es podrà seguir en directe a les pantalles de Bein Sports.

Partit Fenerbahce-Trabzonspor a partir de l'11

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Batshuayi, València

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok

Fenerbahçe Trabzonspor 3-0 comentari en directe del partit

71′ GOL | El Fenerbahce va portar la situació al 3-0 amb el gol del València. Trobant-se amb el migcampista de Ferdi a la diagonal esquerra, el València ha enviat la pilota a la xarxa amb un gran lloc al córner llunyà.

69′ El Fenerbahce s'acosta a la porteria! Al mig, dirigida per Arda Güler des de la dreta, la defensa va intervenir davant Rossi.

58′ GOL | El Fenerbahce es va avançar 2-0 amb un gol de Luan Peres. El Fenerbahçe va augmentar la diferència a 2 amb el toc de Luan Peres, que va entrar a l'àrea des de la diagonal esquerra amb passada de Zajc.

57′ Uğurcan es fa gegant al seu castell! Batshuayi va colpejar la pilota en un córner d'Arda, Uğurcan Çakır no va permetre el gol.

56′ Bona aturada! Uğurcan ha tornat a aconseguir disparar de cap de córner a córner de Samet.

53′ El Fenerbahçe ha sortit del partit amb una sola assistència. El València, que ha trobat la pilota al mig de la passada d'Arao, no ha pogut allunyar-se de la defensa i el Trabzonspor ha evitat el perill.

47 El Fenerbahce va ser efectiu. Arrossegant la pilota en diagonal a l'esquerra, Rossi ha volgut enviar el pastís al València dins de l'àrea de penal i Visca ha intervingut a l'últim moment i ha enviat la pilota a córner.

37′ El Fenerbahce ha arribat amb eficàcia! En l'atac de ràpid desenvolupament, Rossi, que ha trobat la pilota per la diagonal esquerra, ha sortit automàticament fora del pal on creia que estava a la cantonada llunyana.

36′ El Trabzonspor està molt a prop de la porteria! El xut de Larsen a l'àrea de penal es va trobar amb les xarxes laterals.

32′ El Fenerbahce està molt a prop de la porteria! El València ha tocat el lateral esquerre de Miha Zajc des del pal llunyà. En l'últim moment, Larsen va estendre la cama.

30′ El Trabzonspor va ser molt efectiu! Marek Hamsik ha colpejat la pilota des de la diagonal dreta i ha sortit des del costat del pal.

27′ Eren Elmalı troba la pilota amb un cop de cap al mig de Ferdi Kadıoğlu, que s'uneix al cavall des de la banda dreta amb passada d'Arda.

15′ La pilota rebota als córners de cops al cap i s'expandeix cap al pal posterior. La defensa del Trabzonspor va treure la pilota a l'últim moment.

11′ GOL | El Fenerbahce es va avançar 1-0 amb el gol de Batshuayi. Arda Güler es va desfer de Siopis amb una magnífica bufetada i el va col·locar davant Batshuayi. Batshuayi, que ha entrat a l'àrea des de la diagonal dreta, ha enviat la pilota a la xarxa amb un xut suau.

7 El Fenerbahce va ser efectiu. Arda Güler, que ha trobat la pilota davant seu a la diagonal dreta, ha estat tocat pel porter Uğurcan.

1′ Primer xiulet en lluita crítica.

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor veure el partit en directe Fantarium24 Justin Tv Jest retransmetre Kralbozguncu Unencrypted Bein Sports Fb Trabzon veure el selcukspor tv en directe veure el partit Fenerbahce Trabzon veure el partit Fenerbahce en viu sense xifrar Justin tv Fenerbahce Trabzon fanium24 twitter inici de sessió al Fenerbahce Trabzon faniumXNUMX Trabzonspor veure el partit Lloc TV Fb Ts Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Trabzon veure gratis jestyayin Freezing Fenerbahce Trabzonspor veure en directe Netspor Fb Trabzon veure Inat Tv Fenerbahce Trabzonspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selcukspor veure en directe

Fans24 Fenerbahce Trabzonspor Mireu el partit en directe, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, Matbet Match gratuït Mireu el partit en directe de Fantarium24 Fenerbahce Trabzonspor, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, Matbet mireu partits gratuïts