Mira el partit en directe de Fantarium24 Galatasaray Başakşehir Justin Tv Passwordless Selçuk Sports Gs Başakşehir enllaç de veure en directe

Selçuk Sports Galatasaray Başakşehir veure el partit en directe Justin Tv Contrasenya gratuïta Bein Sport Fanatica Gs Başakşehir enllaç de veure en directe

El líder Galatasaray s'enfrontarà al Başakşehir al camp en la 33a setmana de la Spor Toto Super League. Galatasaray, Fenerbahce amb empat. Els aficionats que vulguin veure el partit del Galatasaray Başakşehir en directe busquen com veure el partit del GS Başakşehir en directe de manera gratuïta. Esports Selçuk Mira el partit del Galatasaray Başakşehir en directe Bein Sports 1 Justin TV No congelis Fantarium24 Netspor Gs Başakşehir enllaç de transmissió en directe. Quan s'emetrà el partit Galatasaray Başakşehir en directe?

Selcuk Sports Galatasaray Basaksehir veure en directe

MIREU EL PARTIT DEL GALATASARAY BAŞAKŞEHİR EN DIRECTE: l'Spor Toto s'enfrontarà a la 33a setmana de la Superlliga. El Galatasaray jugarà el fatídic partit al Nef Stadium. El Galatasaray, que rebrà el Başakşehir, vol obrir la diferència de punts la setmana en què el Fenerbahçe va perdre punts. L'hora d'emissió, el canal i els possibles 11 del partit són preguntats pels aficionats al futbol i buscats als cercadors. Aleshores, a quin canal s'emetrà el partit Galatasaray - Başakşehir? A quina hora és el joc GS?
30. CITA

Galatasaray i Başakşehir han participat al Süper Lig Spor Toto 29 vegades fins ara. En les citades competicions, els jugadors groc-vermells van sortir del camp 14 vegades amb 3 punts. L'equip taronja-blau fosc va perdre 7 vegades contra el seu rival. 8 partits van acabar amb empat. Bozbaykuşlar va contrarestar els 51 gols d'Aslan amb 36 gols.

Selcuk Spor TV Galatasaray Basaksehir veure el partit

El Galatasaray va guanyar el partit jugat al Başakşehir Fatih Terim Stadium a la primera part de la lliga amb un marcador de 7-0. Els dos equips també es van enfrontar als quarts de final de la Copa d'Agricultura de Turquia aquella temporada i es van convertir en l'equip que va prendre el lideratge en vèncer el Başakşehir per 3-2.

ÚLTIMS 10 PARTITS

En els darrers 9 partits jugats entre el Galatasaray i el Başakşehir, inclosos 1 de Super League i 10 de Copa de Turquia, l'equip groc-vermell va guanyar 4 vegades i l'equip taronja-blau fosc 2 vegades. 4 partits van acabar amb empat. Mentre que el Galatasaray va netejar les xarxes 19 vegades, Başakşehir va experimentar l'alegria de marcar 8 vegades.

Fans24 Galatasaray Basaksehir veure el partit en directe

El Galatasaray va derrotar al Başakşehir per 7-0 i va aconseguir el marcador més diferent de la competició. D'altra banda, els Taronja-Blau Marí van derrotar els Equips Groc-Vermells amb els resultats més diferents per 4-1 i 3-0. Hi ha un partit de 3-3 entre els dos equips.

El Galatasaray va jugar 15 partits a casa a la Super League aquesta temporada. Els groc-vermells van aconseguir 12 punts amb 2 victòries, 1 empats i 38 derrota. Aslan, mentre airejava les xarxes del rival 35 vegades, va veure 15 gols al seu castell. Cimbom va lluitar contra Fatih Karagümrük al seu camp i va empatar 3-3.

Justin TV Galatasaray Basaksehir Mira l'enllaç del partit en directe

El Galatasaray també va quedar invicte en els últims 14 partits jugats al Nef Stadium de la lliga. Mentre que els groc-vermells van perdre 1-0 davant el Giresunspor la segona setmana a casa, van guanyar 14 victòries i 12 empats en 2 partits després d'aquest partit.

El Galatasaray va marcar 30 gols en 26 partits a l'Spor Toto Super League aquesta temporada. Els groc-vermells són l'equip que menys gols ha encaixat en aquest camp. L'equip d'Okan Buruk va tancar el gol en 12 jornades. Aslan també és el segon equip que marca més gols després del Fenerbahçe amb 68 gols.

Galatasaray Basaksehir A quina hora es retransmetrà el partit en directe?

El partit que es jugarà al Nef Stadium aquest vespre començarà a les 20.00:1 hores. La dura lluita, en què Halil Umut Meler xiularà, s'emetrà en directe per beIN Sports XNUMX.

Galatasaray-Basaksehir probable 11s:

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdulkerim, Nelsson, Kazimcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Januzaj, Deniz, Serdar, Figueiredo

Galatasaray - Basaksehir 1-0 comentari en directe del partit

1′ Primers xiulats.

4′ Dries Mertens xuta molt però la defensa de Başakşehir bloqueja la porteria. La pilota ha anat al córner mentre continuava la posició.

5′ Nelsson ha colpejat bé la pilota al córner però no aconsegueix agafar la porteria.

11′ Lucas Biglia ha rebut targeta groga. El jugador de Başakşehirli va veure l'informe de la seva acció cap a Kerem.

16′ El Galatasaray ha arribat molt a prop de la porteria amb Sergio Oliveira. La pilota que va colpejar Ömer Ali va anar a córner.

26′ Muslera ha enviat la pilota a córner amb un xut de Deniz Türç des de fora de l'àrea.

29′ La rematada de cap de Kerem la fa el porter Muhammed. El porter del Başakşehir va controlar la pilota d'un sol cop.

31 El Galatasaray va fer la majoria dels seus atacs des del lateral de Sacha Boey en els primers 30 minuts.

38′ Sacha Boey rep una targeta groga per llançar la pilota. El guarda va ser suspès durant el partit d'Istanbulspor.

42′ Mauro Icardi a terra dins l'àrea de penal. L'àrbitre Halil Umut Meler va decidir continuar.

45+6′ El Galatasaray està pendent de penal. Halil Umut Meler va continuar el partit. Aleshores, el VAR va proposar que l'àrbitre mirés una ullada i es va sentenciar un penal.

45+8′ Mauro Icardi ha transformat el penal en gol. El davanter ha enviat el porter als córners contraris amb la pilota.

Selçuk Sports Mireu el partit de Galatasaray Başakşehir en directe Fantarium24 Justin Tv Gesture Kralbozguncu Free Bein Sports Gs Başakşehir mireu el partit de Selçukspor tv en directe Mireu el partit de Galatasaray Başakşehir en directe Mireu el partit de Galatasaray gratis Lloc de filtració de televisió Galatasaray Başakşehir fanium24 mireu el twitter de Başakşehir FaniumXNUMX Mireu twitter Başakşehir Başakşehir Başakşehir Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Gs Başakşehir no xifrat mira jestyayim Mira Galatasaray Başakşehir en directe sense congelació Mira el partit de Netspor Gs Başakşehir Galatasaray Başakşehir bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor mira la televisió en directe

Fans24 Galatasaray Basaksehir Mireu el partit en directe, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, Matbet Match gratuït Mira el partit en directe de Fantarium24 Galatasaray Başakşehir, mireu filtracions gratuïtes, mireu Justin TV, Jojobet TV, matbet gratuït