MTB Night Cup va mostrar una gran emoció

L'única cursa nocturna internacional del món, la MTB Night Cup, organitzada en l'àmbit del Sakarya Bike Fest, on el municipi metropolità de Sakarya va acollir atletes estrella, va ser testimoni d'una gran emoció.

El municipi metropolità de Sakarya acull enguany, com cada any, les curses de bicicletes més prestigioses del món. Les curses internacionals de bicicletes de carretera BMX, BMX supercross i Tour Of Sakarya que se celebraran dins l'àmbit del Sakarya Bike Fest portaran l'emoció al cim.

L'organització gegantera, que ha començat avui amb les curses de la 1a Etapa del Tour Sakarya, ha continuat amb la cursa nocturna. L'única cursa nocturna internacional del món, la MTB Sakarya Night Cup, va començar a Sunflower Bicycle Valley.

A les instal·lacions més completes d'Europa es va organitzar una cursa impressionant, organitzada per la Unió Ciclista Internacional (UCI). Star pedals va superar les difícils pistes de BTT un a un a la foscor de la nit per pujar al podi al final de la cursa.

A la cursa es va córrer una pista de 20 metres de llargada, en la qual van participar 36 dones i 4 homes. La competició, en què els homes van competir en 400 rondes i les dones van competir en 7 rondes, va tenir una durada aproximada de 6 hores. Els corredors que van completar els recorreguts en el millor temps en dues categories diferents, dones i homes, van pujar al podi.

En la cursa masculina, el ciclista austríac Gregor Raggi va guanyar la primera medalla amb un temps de 1.15.32, mentre que el suís Usrin Spescha va quedar segon i l'ucraïnès Dmytro Titarenko va quedar tercer. En dones, l'atleta kazakh Alina Sarkulova va quedar primera amb un temps de 1.18.38, l'hongarès Virag Buzsaki va quedar segona i la kazakh Tatyana Geneleva va acabar tercera.