El tour de Sakarya va ser impressionant durant 4 dies; El següent és el Mundial

Tour de Sakarya impressionant tot el dia; El següent és el Mundial

Les curses de bicicletes del Tour de Sakarya van ser testimonis d'una gran emoció. El propietari del maillot taronja va ser l'estònia Martin Laas en les curses que van continuar en diferents etapes durant 4 dies. Bereznyak, el nom estrella de Büyükşehir, va aconseguir el 3r lloc de la classificació general. L'emoció al Bike Fest continuarà amb les curses de la Copa del Món de Mountain Bike Eliminator el diumenge 21 de maig.

El Bike Fest, organitzat pel municipi metropolità de Sakarya, que té el títol de Ciutat amiga de la bicicleta, va oferir al públic una estona emocionant amb curses plenes d'adrenalina. Velocitat, passió, il·lusió, il·lusió i competició es van entrellaçar en l'última etapa (Karasu) del Tour Of Sakarya, una cursa de bicicleta de carretera que va continuar durant 4 dies. 138 equips i 13 atletes de 14 països van pedalar a la dura pista de 68 quilòmetres, que va ser una competició ferotge.

Competició descoberta

En l'última etapa del Tour Of Sakarya, Xianjing Lyu de la selecció xinesa va ser el primer a creuar la línia de meta. L'estonià Martin Laas va ocupar el segon lloc de l'equip d'Astana. En tercer lloc, Aliaksandr Bereznyak, el ciclista estrella del Sakarya Metropolitan Municipality Cycling Team, va arribar a la meta.

Martin Laas va ocupar el 1r lloc al Tour de Sakarya

Després dels resultats de l'etapa final, també es va anunciar el líder de la classificació general de les curses de 4 dies del Tour Of Sakarya. Guanyant el lideratge de la classificació general, Martin Laas d'Estònia es va convertir en el propietari de la samarreta taronja, el color del qual s'inspirava en la carbassa, el producte símbol de Sakarya. Els oficials de la UCI van lliurar les seves medalles als atletes guanyadors.

El metropolità Bereznyak al podi

Sakarya Metropolitan Municipality Pro Team, que va començar les curses del Tour de Sakarya amb 6 atletes, va completar les curses de 4 dies amb 4 atletes. El nom estrella de l'equip, l'atleta rus Bereznyak, va quedar 3r a la classificació general. Sychuhou, un dels ciclistes metropolitans, va ocupar el 10è lloc, Louiche el 36è i l'Alizada 62è de la classificació general.