Les millors curses de ciclisme del món comencen a la Big Race de Sakarya

Sakarya acollirà la 1a i la 2a etapes de la Copa del Món de Supercross UCI BMX, la cursa de ciclisme més emocionant del món, del 3 al 4 de juny. La roda de premsa de la ronda UCI BMX Racing World Cup Series 1-2 (World Cup Series 1a i 2a ronde), la cursa de bicicletes més emocionant del món que acollirà Sakarya, es va celebrar a Sunflower Cycling Valley.

Els pedals preferits van compartir els seus coneixements previs a la cursa. L'últim campió Marquart va dir: "Tinc molt bons records a Sakarya. Tinc moltes ganes de la cursa", va dir. Bethany Schriever, la campiona olímpica femenina, va dir: “M'encantaven els colors de la pista. "Les cantonades blaves són molt emocionants i tenim moltes ganes de competir", va dir.

La roda de premsa de la ronda UCI BMX Racing World Cup Series 1-2 (World Cup Series 1a i 2a ronde), la cursa de bicicletes més emocionant del món que acollirà Sakarya, es va celebrar a Sunflower Cycling Valley. Les dues primeres etapes de la sèrie de 10 jornades de la Copa del Món tindran lloc a Sakarya del 3 al 4 de juny. La sèrie de la Copa del Món es disputarà del 3 al 13 d'octubre a 14 països més, els Països Baixos, França i l'Argentina. Les rondes 9 i 10 acabaran a l'Argentina.

El millor del món pedalarà a les curses, que es disputaran en 25 categories diferents: homes menors de 250 anys, homes d'elit i dones d'elit, en les quals participaran 23 atletes de 3 equips. Els atletes preferits van compartir les seves opinions a la roda de premsa celebrada a Bicycle Valley.

El veterà ciclista colombià Carlos Ramírez, que té dues medalles de bronze olímpiques, va dir: “Ja he córrer aquí abans. Vaig veure que el recorregut ha canviat una mica en comparació amb la meva carrera anterior. És molt bo estar aquí. Aquí començarà la primera sèrie del Mundial. Crec que serà una cursa molt diferent. Hi ha molts atletes ambiciosos. Tothom està molt ben preparat. Estic molt content d'estar aquí. Espero que sigui una bona cursa", va dir.

El suís Simon Marquart, campió de la darrera sèrie de la Copa del Món i un dels noms favorits de l'organització, va dir: “Creiem que estem preparats. Tinc molt bons records a Sakarya. Tinc moltes ganes de la cursa", va dir. El francès Sylvain Andre, que va guanyar la sèrie de la Copa del Món el 2021, va dir que donaria el millor de si a les lluites de la Copa del Món.

La campiona olímpica femenina, la britànica Bethany Schriever, va dir: “Aquesta és una pista molt bona, va ser la primera pista que vam caure en el gir tècnic. Sobretot a la darrera part de la pista hi ha un lloc molt tècnic i ens espera un gran sprint. Em van encantar els colors de la pista. "Les cantonades blaves són molt emocionants i tenim moltes ganes de competir", va dir.

L'holandesa Laura Smulders, que té 27 campionats a la sèrie de la Copa del Món i es mostra com la favorita de l'organització, va dir: "La temporada passada va ser una temporada molt important. Aquí estem ben preparats. Em sento molt preparat. Tinc moltes ganes d'aquesta Copa del Món que va començar a Sakarya. Serà una bona cursa”, va dir. La campiona nord-americana Felicia Stancil va declarar que està ben preparada per a la nova temporada i està contenta d'estar a Turquia.