Comencen les finals al Red Bull Half Court

Els guanyadors de la copa femenina i masculina del Red Bull Half Court, el torneig de bàsquet 3×3 amb major nombre de participants a Turquia, es determinaran avui en els partits jugats a la plaça de la Torre del Rellotge de Galataport d'Istanbul.

Han començat els partits de semifinals i finals en les categories masculina i femenina del torneig Red Bull Half Court, que s'ha celebrat enguany en el marc de la cooperació amb la Federació d'Esports Universitaris de Turquia.

El guanyador del Red Bull Half Court 77, en el qual van participar 38 equips de bàsquet femení i 70 masculins de 2023 universitats, es determinarà al final de les competicions celebrades avui a la plaça de la Torre del Rellotge de Galataport d'Istanbul.

Atatürk University, İzmir Concept Vocational School, Gazi University i Hacettepe University, que van tenir èxit al final de les eliminatòries de grup en categoria femenina a la final de Turquia, s'enfrontaran per guanyar la copa. En la categoria masculina, la Universitat Tècnica de l'Orient Mitjà, la Universitat de Màrmara, la Universitat Beykoz d'Istanbul i la Universitat Celal Bayar competiran pel campionat.

Els equips que van aconseguir aixecar la copa en l'organització representaran el nostre país a la Final Mundial Red Bull Half Court, que se celebrarà a Belgrad, la capital de Sèrbia, al setembre. A la Final de Turquia de Red Bull Half Court d'enguany, on la Universitat Celal Bayar va guanyar el campionat femení i l'Alsancak Premium va guanyar el títol masculí l'any passat, diverses competicions i esdeveniments es trobaran amb el públic així com la ferotge competició.

Al torneig de bàsquet Red Bull Half Court 3×3, els equips estan formats per 3 jugadors principals i 1 substitut. Els partits es juguen durant 10 minuts o 21 punts. L'equip que arriba primer als 21 punts o té l'avantatge de marcar al final dels 10 minuts és el guanyador del partit. Si els resultats dels dos equips són iguals al final del partit, la lluita passa a la pròrroga. L'equip que anota 2 punts a la pròrroga també guanya el partit.