El Bursa Büyükşehir Belediyespor va derrotar l'İzmir Büyükşehir Belediyespor

El Bursa Büyükşehir Belediyespor, que ocupa el vuitè lloc amb 16 victòries en 6 partits a la lliga, es va enfrontar al seu rival en el següent pas amb 8 victòries en 17 partits al Mudanya Sports Hall. Poyrazın Kızları va començar el partit amb molta eficàcia contra el seu rival, a qui va perdre 6-27 a la primera part de la lliga, i es va imposar. El Bursa Büyükşehir Belediyespor, que va ampliar la diferència en l'episodi següent, va acabar la primera part per davant 19-24.

Poyrazın Kızları va començar la segona meitat del partit amb eficàcia i va continuar ampliant la diferència. Augmentant la diferència fins als 49 punts amb un marcador de 39-23 al minut 16, el Bursa Büyükşehir Belediyespor va mantenir la seva superioritat a la part següent. Guanyant el partit 45-29, Poyrazın Kızları va aconseguir la seva setena victòria en el seu 17è partit de lliga. El Bursa Büyükşehir Belediyespor s'enfrontarà al Konyaaltı Belediyesi fora el diumenge 7 de març de 20 a la 24a setmana de la lliga.