A Ordu competiran atletes de Manisa

Les competicions del Campionat Provincial de Judo Cadet de Manisa es van celebrar al Pavelló Poliesportiu amb l'entusiasme del 23 d'abril Dia de la Sobirania Nacional i la Infància. L'equip de judo Manisa Büyükşehir Belediyespor va guanyar 10 medalles a les competicions alhora que va obtenir un gran avantatge sobre els seus oponents. En l'equip verd i blanc, Ali Çam amb 38 quilos, Kayra Karadağ amb 42 quilos, Ali Taha İnci amb 46 quilos i Osman Yıldırım amb 50 quilos van guanyar la medalla d'or. Yiğit Enes Çetin amb 38 quilos, Nejlanur Tokgöz amb 40 quilos, Süleyman Said Çimen amb 42 quilos i Zeynep Baysal amb 44 quilos també van quedar segon i van guanyar la medalla de plata. Mehmet Karakuzu i Halil Efe Çınar van quedar en 2r lloc i van guanyar la medalla de bronze en 42 quilos. Els atletes verds i blancs van assolir un important èxit amb 3 medalles i es van classificar per participar al Campionat de Judo Stars Turquia, que se celebrarà a Ordu els dies 10-3-4 de maig.