Actuació reeixida d'Işık i Bayram a la Marathon İzmir

La Marató "La Marató més ràpida de Turquia" Izmir Avek, organitzada pel municipi metropolità d'Esmirna per cinquena vegada aquest any, es va córrer amb la participació de 5 mil 5 atletes. Atletes de 600 països diferents van participar a la World Athletics Label Marathon Izmir Avek en la categoria International Road Races. En la cursa de 38 quilòmetres, en què van participar 600 atletes d'elit, el kenyà Vitalis Kibiwot va ocupar el primer lloc en categoria masculina amb un temps de 42. L'etíop Sendeku Alelgn va quedar segon amb 02.11.08, i el kenyà Silas Kurui va quedar tercer amb 02.13.42. L'etíop Aamelmal Tagel va guanyar la cursa femenina en la cursa de 02.13.47 quilòmetres amb un temps de 42. De nou, l'etíop Bekelech Bedada va quedar segon amb 02.37.26, i el japonès Suguru Oktabe va quedar tercer amb 02.42.10.

5 MIL 600 ATLETES VAN CARRER

La primera sortida de la jornada es va donar a les 07.00 del matí en la categoria de 10 quilòmetres. Els atletes, que van començar a córrer a les 07.00 davant de l'antic edifici İZFAŞ al Kültürpark, van tornar de la parada del tramvia de Köprü al bulevard Mustafa Kemal Sahil i van completar la cursa al carril contrari de l'edifici İZFAŞ. Özlem Işık del Manisa Büyükşehir Belediyespor va completar el curs en 40 minuts i va quedar tercer després de Tuğçe Karakaya i Natalia Kahraman. Ahmet Bayram va aconseguir el primer lloc en la categoria masculina de 35-45 anys amb el traçat que va completar en 49 minuts, i va quedar sisè a la classificació general.