Eker I Run Winners va córrer a Milà

Els atletes més ràpids de la 10a Eker I Run van participar a la Marató de Milà celebrada a Milà, Itàlia.

10. Guanyador de l'Eker I Run; Özlem Işık (42K) i Oğuzhan Emre Singer (42K) van completar amb èxit la Marató de Milà. Els atletes van manifestar estar contents de competir a la Marató de Milà, que reuneix els millors corredors del món, i van expressar que estaven orgullosos de representar Turquia a l'esdeveniment.

Eker I Run organitzat per Eker Dairy Products a Bursa; Els guanyadors de la marató de 42 quilòmetres i de la cursa de 15 quilòmetres obtenen el dret a participar en una marató internacional.

Mentre que milers de corredors d'arreu del món participen a l'Eker I Run, que té un lloc important en l'ecosistema de curses, cada any està previst que l'11a Eker I Run se celebri a la plaça Bursa Eker el diumenge 6 d'octubre de 2024. .