Mihalıççık és el campió d'handbol masculí

Temporada d'handbol 2023-24 Partits de la final a quatre de la 1a lliga masculina Ankara THF Prof. Dr. Es va jugar al Yaşar Sevim Handball Hall. El municipi de Mihalıççık, que es va convertir en el campió, i el Güneysu Sports Club, que va quedar segon, a la Final Four, que es va jugar segons el mètode de la lliga d'un sol circuit, tenien dret a jugar a la Super League la temporada vinent.

TV THF Youtube El vicepresident de la THF, Ediz Erkovan, i el secretari general de la THF, Gökmen Teyran, van lliurar les copes i les medalles al municipi de Mihalıççık, que es va convertir en campió, i al Güneysu Sports Club, que va acabar la lliga en segon lloc i va ascendir a la Superlliga, en la cerimònia celebrada després de la partits retransmesos en directe pel canal.

El president de l'MHK, Hakan Küçükyılmaz, i el membre de la Junta Tècnica, Orhan İlerisoy, van lliurar les seves medalles a Depsaş Enerji AS Handball i Seyhan Belediyespor, que van quedar tercers a la lliga.