Els piragüistes de Bursa Büyükşehir Belediyespor van guanyar 12 medalles i 1 copa a Muğla

Els atletes del Bursa Büyükşehir Belediyespor Club van treballar dur a les curses de distància de 2 i 200 metres en l'organització de 500 dies, i van completar les curses del primer dia amb 1 medalla d'or, 3 de plata i 1 de bronze. Els piragüistes del Bursa Metropolitan Belediyespor Club, que van guanyar 1 medalla d'or, 5 de plata i 1 de bronze la segona jornada, van guanyar la copa del tercer lloc com a equip al final de l'organització. Mentre que els piragüistes del Bursa Büyükşehir Belediyespor Club van impressionar amb el seu alt rendiment a les curses, 3 atletes del club van aconseguir entrar a la Selecció Nacional.