El campionat de karting de Türkiye MOTUL 2024 va començar amb il·lusió!

Els dies 2024 i 1 d'abril es van celebrar les curses d'anada del Campionat de Karting de Turquia MOTUL 20 al TOSFED Körfez Karting Track amb la participació d'un total de 21 atletes de 5 categories diferents, amb un intens interès del públic.

A l'organització organitzada pel Bursa Uludağ Motorsports Club (BUMOSK) amb les contribucions d'ICRYPEX, MOTUL i Batı Corporate, el pilot de Karting de Borusan Otomotiv Motorsport, de 5 anys, Zayn Sofuoğlu, que va rebre el títol de pilot de karting més jove de Turquia en la categoria micro, va quedar primer, Enes Hakkı Yeten va quedar segon i Bulut Tırınk va quedar tercer.

El guanyador de la categoria mini va ser Ali Fuat Miras del Dynamic Racing Team, mentre que Efe Ayhan del BOM Karting team va quedar segon i Rüzgar Evci del mateix equip va quedar tercer. Els 3 primers llocs de la categoria júnior van ser Demir Sağım, Turhan Erin Ünlüdoğan, Ömer Ulaş Akbağ. A la categoria sènior, el pilot del Dynamic Racing Team Kerim Sulyak va quedar primer, Onur Müldür va quedar segon i Leyla Sulyak va quedar tercera. Els 3 primers llocs de la categoria màster van ser Murathan Gür, İlyas Vurgeç i Barış Karadeniz.

A la categoria sènior femenina, Leyla Sulyak del Dynamic Racing Team va guanyar el primer lloc, Ayşe Çebi del mateix equip va guanyar el segon lloc i Zeynep Çukurova va guanyar el tercer lloc. Dynamic Racing Team va guanyar el primer lloc dels equips a la cursa d'obertura de la temporada.