Hi va haver una objecció a la Turquia Ciclista, el guanyador va canviar!

Els primers quilòmetres de la cursa es van superar en grup. Tot i que hi va haver petits intents d'escapada, ràpidament van quedar atrapats pel pelotó. Tampoc els intents de fugida als quilòmetres 18 i 33 no van donar cap resultat. El túnel de Göçek es va passar en massa.

L'atleta de Beykoz Belediyespor Samet Bulut, que va aconseguir un gran èxit a l'etapa Kemer-Kalkan i es va guanyar el dret a vestir la samarreta vermella, competirà a l'etapa Fethiye-Marmaris.

Mentre va començar a portar la seva samarreta, va córrer amb una estratègia completa per aconseguir els punts de la categoria 3 de l'etapa i consolidar el seu lloc. L'objectiu era recollir el màxim de punts possible i assegurar el banyador abans de l'etapa d'escalada al mont Spil.

RESULTATS SPRINT BONUS GATE

Quan es van superar els 69.9 quilòmetres, es va deixar enrere la porta de bonificació de l'esprint.
Els següents atletes van compartir els tres primers llocs:

1-Filippo Conca (Q.36.5)
2- Konrad Czabok (Mazowsze)
3-Smith Willem (China Glory)

VELOCITAT MITJANA 4 QUILÒMETRES

Mentre han passat gairebé 2 hores d'etapa, s'ha informat que els ciclistes van pedalar a una velocitat mitjana de 43.3 quilòmetres durant aquest temps.

Türkiye RESULTATS DE BONUS DE BELLESA

Al quilòmetre 97, es va superar la porta de bonificació Belleses de Türkiye. Els següents atletes van compartir els 3 primers llocs:

1- Konrad Czabok (Mazowsze)
2-Antonie Berlin (Bike Aid)

La diferència horària entre el pelotó i el grup d'escapada en passar la porta de bonificació es va donar com a 1 minut i 15 segons.

RESULTATS DE LA PORTA DE BONUS D'ESCALADA

Als 116.7 quilòmetres s'ha superat la porta de bonificació d'escalada, que dóna punts de la categoria 3. Segons els resultats de la porta, no hi va haver cap problema que desencadenés el banyador de Samet Bulut. Aquests són els resultats:

1-Filippo Conca (Q36.5)
3-Burak Abay (Spor Toto)

Després de passar la porta, només ha quedat Filippo Conca al grup davanter. Peleton continua la cursa en massa. Abans de la segona porta, Samet haurà de mantenir una molt bona posició per aconseguir punts.

S'HA SUPERAT LA SEGONA PORTA DE L'ESCALADA

Al quilòmetre 144.7 de l'etapa també s'ha superat la segona porta d'escalada, que dóna punts de la categoria 3. Samet va córrer una cursa realment estratègica i es va classificar per portar la samarreta vermella a l'etapa Marmaris-Bodrum de demà. L'escena de la segona pujada va ser la següent;

1-Lander Loockx (TDT-Unibet)
2-Victor Langelotti (Burgos)
3-Marco Tizza (Bingoal)

UNA OBJECCIÓ VA ARRIBAR AL FINAL I EL RESULTAT VA CANVIAR

Mentre el pelotó entrava massivament a l'arribada, quan es va determinar que Danny Van Poppel havia comès una falta en creuar la línia en els últims metres, es va canviar el guanyador de l'etapa i com a conseqüència de l'objecció, Giovanni Lonardi de la El Polti Kometa Team va ser declarat guanyador.

Giovanni Lonardi del Polti Kometa Team va guanyar la samarreta turquesa patrocinada per Spor Toto, que es lliura al líder de la classificació general. L'atleta belga va rebre la seva samarreta per Emin Müftüoğlu, president de la Federació Turca de Ciclisme.

Giovanni Lonardi del Polti Kometa Team va guanyar la samarreta verda patrocinada per Mosso, que es lliura al líder de la classificació per punts. El director provincial de Joventut i Esports de Muğla, Açıkbaş, va vestir l'atleta amb el seu banyador.

Samet Bulut de l'equip municipal de Beykoz va guanyar la samarreta vermella de Turkish Airlines, que s'entrega al líder de la classe King of the Mountains. Emin Müftüoğlu, president de la Federació Turca de Ciclisme, va lliurar el banyador a l'atleta.