Premi d'èxit de TCDD 7th Regional Manager Sivri

El director regional de tcdd 7 va ser recompensat amb èxit

Igual que l'any passat, Demirspor va guanyar la Copa del Campionat Sub-17 de la temporada 2018-2019 en guanyar el partit final de la Lliga de Futbol Sub-17 contra l'Emirdağspor. Els joves del Demirspor s'han classificat per representar l'Afyonkarahisar al Campionat de Turquia en els partits de grups de la sub-17 d'aquesta temporada.

Equips corporatius No vam romandre indiferents davant l'èxit de Demirspor amb la Direcció de la Unió i la Direcció del Club Demiryol-İş. Com a direcció del TCDD, el president de la Unió Demiryol-İş, Muharrem Uslu, el president del club Demirspor, Muammer Özdemir, i la seva direcció, l'entrenador tècnic Agah Bıyıkoğlu i els jugadors de l'equip de futbol sub-17 van ser acceptats a l'Oficina de la Direcció Regional. El 7è Director Regional del TCDD, Adem Sivri Demirspor, que va donar suport a l'equip i va contribuir al Campionat, va agrair la Unió, la Direcció del Club, els Entrenadors Tècnics i els Futbolistes, va afirmar que estem segurs que representaran la nostra ciutat de la millor manera al Campionat de Turquia. i ha felicitat un per un als futbolistes i ha premiat el Campionat, ha dit que, sens dubte, seguirà sent el seu orgull.