L’alcalde İmamoğlu: “Protegirem els nostres edificis històrics com els lleons”

El president Imamoglu tindrà edificis històrics com els lleons
El president Imamoglu tindrà edificis històrics com els lleons

El president de l'IİBB, Ekrem İmamoğlu, el ministre de transports i infraestructures Mehmet Cahit Turhan, les estacions de Haydarpaşa i Sirkeci, van respondre a la licitació de les declaracions. Imamoglu va subratllar que la foto realitzada al seu despatx amb la persona que va rebre la licitació ha tingut sentit i va dir: “Has ampliat molt més la teva pregunta. Perjudicant la reputació de TCDD ...

Ja heu danyat prou la reputació del TCDD. Fins ara ja heu danyat les vostres operacions, la vostra feina i accidents. Però la contusió més gran Prefereixes donar als dos símbols històrics del TCDD, Sirkeci i Haydarpaşa a algú, algú que no coneixes i estàs produint un gran contusió. El nostre deure serà prevenir-vos amb molta responsabilitat. Fins al final d’aquests edificis històrics, com a IMM, protegirem com a lleons. Un dia us farà vergonya. Això us farà vergonya, senyor ministre.
El batle Ekrem Imamoglu de la Municipalitat Metropolitana d’Istanbul, la resposta pública a les estacions de Haydarpasa i Sirkeci, Mehmet Cahit Turhan, ministre de Transports i Infraestructures va fer una declaració a la licitació que va respondre amb una declaració. Bus Inc. al World Trade Center Imamoglu, que va conèixer les càmeres de la direcció general, va expressar la seva reacció amb les següents paraules:

"ESTÀ segur? AQUESTA DESCRIPCIÓ? "

"A la nit passada, em va semblar important compartir les meves observacions i pensaments sobre aquesta afirmació tant amb vosaltres com amb la nostra gent, especialment amb els ciutadans d'Istanbul. Mr. Les declaracions realitzades pel ministre d'ahir, i per desgràcia el que el dolor, va fer advocat el postor conegut de l'empresa, ministre de la República de Turquia m'ha fet, ho entenc. No vaig veure cap diferència. Un advocat només podia defensar el propietari d’aquesta empresa a la qual aquesta oferta era un regal. Però es podria publicar un text tan defensiu. Quan llegeixo el text, esteu segur? Aquesta és la descripció que necessitava preguntar. Em sap greu. Ho sento en nom de la República de Turquia. Primer, la declaració del conseller de premsa i la posterior declaració, si és l'expressió directa del ministre, és una gran vergonya i història. El ministeri és igual a un advocat dels ciutadans, em sap greu. Ha fet tant de mal. "

"DESCRIPCIÓ MOLT DOLOR"

Ası És una part important de la pregunta que fins i tot una empresa sense lloc web amb un capital de 10 mil lliures va augmentar el capital de 1 milions de lliures el dia abans del segon dia d'invitació en rebre aquesta licitació. Quin tipus de senyal va obtenir? Com va rebre un advertiment? Com sentia aquesta necessitat? Veig 15 com una prova valuosa durant el dia i vull cridar l’atenció dels nostres ciutadans sobre aquest tema. Ja ho sabeu, sempre ho he mencionat; grapat de persones. Amb aquesta afirmació, el ministre ha optat per formar part d'un grapat de persones, no de 16 milions d'Istanbulites. És una explicació molt amarga. Què és? Senyor, 4 té la condició de fer milions de lliures! Pel bé de Déu; aquí només parlem de Kültür A.Ş. Hi ha un consorci de l'empresa 254, els quals són propietat de la filial estatal, IMM. Només un d’ells té 4 milions de lliures d’experiència laboral. Estàs parlant d’experiència laboral o d’altres excuses ”.

"EL MINISTRE NOMINAT D'AQUEST PAÍS NO PODEIX DICIR-HO!"

"Si haguessis pogut comprovar:" Algú va donar 100 mil TL, l'altre va donar 350 mil TL! " D’aquesta manera, un ministre “va donar molts diners. La licitació li va ser donada per "fer explicacions ... que és incorrecta. Tampoc és cert. Per què no és cert? Ni tan sols ens vau convidar a la segona oferta. Vostè descriu la licitació en etapes 2; A la primera etapa obtindreu l’oferta, a la segona etapa ningú sap cap a on haureu d’aconseguir aquest acord. Tantes declaracions falses, "més diners", etc. per fer aquestes declaracions; Quina motivació? Estic molest. La persona que és el ministre designat d’aquest país no ho pot dir. Això no és possible ”.

"NO T'HI HAS sentit INSTABLE"

No tinc la intenció de pronunciar les paraules del ministre aquí; però hi ha una frase important: “Per què IMMoğlu es molesta pel fet que hi hagi milers de vegades la mida d’aquestes àrees de la mà de l’IMM, mentre que s’establirà un espai cultural i d’art modern en benefici de la societat de les àrees temàtiques de la licitació. Déu maleït! Senyor ministre, coneixes el projecte? Encara no hi ha projectes Aquesta licitació us va mostrar el projecte? Una cultura moderna i un espai d'art? Com ho sabeu? Li va mostrar una estructura? Em pregunto. Com de confiats, de tan bons i conscients de l’empresa que adjudiquen aquesta licitació; Ja saps! Més dolorós; Iz Té milers de vegades més gran que aquestes zones ... Bakan, ministre, no podries sentir Istanbul. Turquia ara té dubtes sobre si se sent. Estem parlant de dues àrees valuoses d’Istanbul. Una és Haydarpaşa i l’altra Sirkeci. Dit d’una altra manera, estem parlant de dues zones icòniques que van marcar la història d’aquesta ciutat i d’aquest país durant més d’un segle. Ja estàs a l'altura: "Per què estàs fent soroll? Tens milers d'àrees a la mà ... "Digues", s'establirà una estructura moderna.

“A FOTOGRAFIA SIGNIFICAT AN

"Ara el ministre ha esdevingut molt significatiu per a la foto! La foto que heu fet a la vostra oficina ha esdevingut molt significativa. Has fet la pregunta molt més gran. Nbviament, 16 és una motivació per a milions de persones per centrar-se en la cultura i l'art d'aquesta ciutat, una persona, un grapat de persones, que no ho té clar, no sabem què fer ... no ho sé. Potser coneixeu més això. Estàs plantejant la pregunta. La vostra motivació per això és que perjudica la reputació de TCDD. Ja heu danyat prou la reputació del TCDD. Fins ara ja heu danyat les vostres operacions, la vostra feina i accidents. Però feu més mal intentant preferir els dos símbols històrics del TCDD, Sirkeci i Haydarpaşa a algú, algú que no coneixeu. El nostre deure serà prevenir-vos amb molta responsabilitat. Fins al final d’aquests edificis històrics, com a IMM, protegirem com a lleons. I algun dia us farà vergonya. Això us farà vergonya, senyor ministre.

L’ORUM TE REPRESENTEU PER LA REVERSIÓ DE L’ESPERIT MORAL DEL DIA ”

"Jo, el judici de la República de Turquia, confio en la justícia. Hem sol·licitat 16 milions de persones. Seguirem cada moment d’aquesta aplicació en nom de 16 milions de persones. Buscarem els nostres drets legals complets. Els drets legals quan es busca, com segueix exactament el que el Sr. Ministre s'ha esmentat, la unitat nacional de Turquia i la data d'un empat que el necessitem, un tema senzill, una zona històrica pot donar a una altra institució pública d'una institució pública mitjançant el lliurament d'un grapat de persones d'aquesta manera, Us condemno, senyor ministre, a actuar contra l’esperit d’aquest procés espiritual i nacional. Tu ets al costat oposat. Et condemno. Podríeu passar per aquest procés amb un procés molt bo, molt humà, molt nacional i molt espiritual. He intentat donar-vos l’oportunitat, però heu fallat. Perquè tens una altra motivació. No ho entenc, però algun dia sortirà. Saps el que estàs fent malament. Espero que el poder judicial corregís això i us farà vergonya ”.

EL FALS CORRECTE DE LA SEVA PROPIETAT DE REPUTACIÓ I DE CARRER ”

Imamoglu, després va respondre a les preguntes dels membres de la premsa. Les preguntes realitzades per Imamoglu i les respostes del president de l'IMM són les següents:

Içerisinde A la declaració que vau fer després de ser prohibit en les licitacions de les estacions, també hi ha acusacions d’assetjament a la gent d’Istanbul i d’assetjament escolar ... ”

  • La República de Turquia és un Estat de dret, el que la llei diu el dret a una informació precisa és que sóc el que sap molt bé. En la declaració d'ahir, en contra de la llei, en contra de l'habilitat política i realment no és tan dolent en el sentit que les oracions són contràries a procediment administratiu i financer de Turquia. Ell és qui agita la societat per les seves actituds i explicacions; però els d'Istanbul són tan discrets i conscients que coneixeran al màxim els seus drets. Anem a la llei, busquem el nostre dret. Novament, senyor ministre, et convido a tornar a ser ministre. Espero que pugueu corregir els vostres errors. Per la seva pròpia reputació i la seva pròpia carrera professional.

İZ NO M’HO VO CITA! ”

"Segons el seu testimoni, el ministre diu:" Fem una empresa conjunta que doni 350 mil TL en lloc de donar 100 mil TL, no seria legítim ", afirma. Hi ha aquesta figura?

  • Primer, rebeu una oferta de sobre segellada. Un costat 100 mil milers, l’altre costat donava 300 mil lliures. Mireu, deixem de banda tots els aspectes ètics i morals. Suposem que sou a qualsevol oferta. Tu dius, "negociaré a la segona part". No em vas trucar! Heu prohibit 16 milions de persones, IMM. L’home va entrar sol. Sabeu què hi ha? Has estat convidat? En sabeu alguna cosa? "Input i 350 van donar mil lliures!" Agafeu el procediment una vegada. Ens heu sentit que teníem prohibit. Vam reaccionar tan bon punt vam rebre el document. Treball realitzat, fet. Ni tan sols us van convidar. Ja tenim prohibit. Hi ha tants signes d'interrogació profunds que us fixem en les declaracions del ministre. És una llàstima. El ministre té llàstima de tota la seva carrera. Molt dolorós. Tota la teva carrera professional.

TREBALLA QUE EL MINISTRE M’AGRADA PER CORRECTAR LA FALSA ”

Voleu sol·licitar una reunió amb el ministre? ”
- Per què hauria de preguntar-li al ministre? El secretari voldria veure’m. Vol veure'm per corregir tots els seus errors. El dia que vaig decidir, vaig dir: "Entrarem amics i ens ocuparem aquest lloc en nom d'Istanbul". Quan vaig dir amb molta motivació, va declarar el conseller de premsa: "No pots entrar en això". Tan vergonyós. Per què trucaria al ministre? "Entrem, vam dir. A veure si truca i ens diu per què no podem entrar Hauria d’haver-ho dit. Per tant, sóc l’alcalde de l’elegit de l’IMM 16 milions de persones. Al respecte, veuré tothom després d’aquesta etapa. És clar que trucaré; per corregir l’error.

“L’IMM NO ÉS UN MUNICIPI DE FESTA”

Sense utilitzar Vostè diu que no entenc la motivació. El partit governant va celebrar molts esdeveniments a Istanbul. Centre de congressos Haliç, Lütfü Kırdar etc. Però aquests llocs van passar a l'IMM. Hi pot haver una motivació per dur a terme activitats en els bàndols anatolians i europeus? Què en penses?

  • La República de Turquia no és un Estat part, no els municipis del partit a la IMM. Tots els nostres llocs, accions, manifestacions o manifestacions dels partits polítics, tots els llocs on el Partit Popular Republicà està obert al Partit de la Justícia i el Desenvolupament, tan obert al Partit. El seu període s’ha acabat. Aquesta diferència va ser en la seva època. No ara. Els obrim allà on vulguin. Si està preocupat, no us preocupeu.

ORUM Espero que algú altre hagi escrit aquest text ”

Iz Ha fet una revisió retrospectiva? Va ser retirada del municipi quan es trobava en situació de licitació i va renunciar quan hi havia una oferta que podia rebre ... "

  • Evidentment, necessito qüestionar-ho completament ara sota aquest signe d'interrogació. Hem de fer una ullada completa. Qüestionem moltes àrees, però es tracta d’un paràgraf a part. Així que ara ens fixarem en les aplicacions anteriors. Tens raó, hem de seure i mirar correctament aquesta pregunta. IBB, algunes àrees que haurien d’estar en públic, no s’han interessat per les pràctiques anteriors? Va deixar anar? No li importava, així que els va passar als altres? Mira, no estic parlant de Ekrem İmamoğlu, no parlo d’un amic. 16 milions de persones senten els sentiments històrics de Sirkeci i Haydarpaşa ... Ells riuen si ho dius al món. Vergonya, pecat. Com es pot discutir amb això? Qui és, per amor de Déu? 10, que fins ara no ho sap ningú, ni tan sols té un lloc d’internet, amb un capital de mil lliures, és a dir la persona més simbòlica del món, no només per a Istanbul. , símbol de molts moments. estació de tren de Sirkeci, tots Tràcia, fill d'Al-Fatiha a Turquia vénen d'allà, es pren icona migració Sirkeci de terra d'asil, burlant el procés, una persona que es troba en la sensació com a declaració de joguina d'un nen, ets un advocat per lliurar un grapat de persones o. És tan senzill. Tant de nacional, dius un període, tan nacional, hauríem d'estar junts en el període que ens fixem en la simplicitat. Deu disculpes al poble. Ja ho dic, dono l'oportunitat al ministre moltes vegades abans que les autoritats superiors duguin a terme aquest procés. T'estic donant l'oportunitat de nou. Torna malament. Espero que algú altre hagi escrit aquest text. Disculpeu, torneu. Espero que ho solucioneu abans de traslladar-lo als màxims funcionaris. Crec que molta gent del vostre propi gabinet i partit va tenir vergonya de les vostres paraules. Ho sento.

Calendari de licitació del ferrocarril actual

Per 14

Anunci de licitació: Servei del personal

Novembre 14 @ 10: 00 - 11: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
Per 14

Anunci de licitació: es prendrà el servei de seguretat privada (TÜDEMSAŞ)

Novembre 14 @ 14: 00 - 15: 00
organitzadors: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Per 14

Avís de contractació: contractació del servei de guàrdia de portes

Novembre 14 @ 14: 00 - 15: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
Sobre Levent Elmastaş
RayHaber editor

Sigues el primer a comentar

Yorumlar