Feu que els trens de rodalies siguin adequats per al transport en bicicleta

els trens de rodalies posats a disposició per al transport en bicicleta
els trens de rodalies posats a disposició per al transport en bicicleta

Feu que els trens de rodalies siguin adequats per al transport en bicicleta; Un ciutadà sol·licitant a l’Oficina del Síndic de Greuges (OIK) va dir que l’ús de la bicicleta forma part de la vida moderna i que el govern fomenta un entorn saludable en molts països. KDK, després de examinar la sol·licitud, trobava el ciutadà justificat per l'Estat Ferrocarrils Transportation Co. La Direcció General (TCCD) posa a la disposició dels trens de rodalies la ruta que recomana la recomanació de les bicicletes.

Les regles del transport en bicicleta en els vols de rodalies i Marmaray proporcionades per TCDD al lloc web oficial són les següents;

Trens de rodalies i trens Marmaray

- Llevat els diumenges i els dies festius nacionals, tret de les hores 07.00-09.00 a 16.00-20.00, que són hores ocupades pels passatgers (hores punta), es transportaran les bicicletes als trens i s'acceptarà un petit equipatge de mà amb el passatger sense cap càrrec addicional.

-El passatger no serà admès al tren durant les hores punta.

- Els passatgers seran admesos a transportar bicicletes durant el dia en diumenges no ocupats i festius nacionals.

- S'acceptaran bicicletes a tots els vagons i, si n'hi ha, s'han de portar de manera que no interfereixin en el pas de passatgers en espais o espais intermedis reservats al transport.

- Només es permet una bicicleta per passatger.

- El propietari de la bicicleta és responsable de tot tipus de danys i perjudicis que se'ls causin i / o altres passatgers en ascensors, escales mecàniques, trens i descensos.

-Els forfets de ciclisme es faran a partir de torniquets deshabilitats a les regions on es troben els torniquets.

- La càrrega, el manteniment i la descàrrega de bicicletes al tren ho faran el propietari.

-El propietari de la bicicleta és responsable dels danys i perjudicis que pugui patir el nostre intent per a ells mateixos i / o per a altres passatgers.

Segons un comunicat escrit del KDK, un ciutadà es va queixar a la institució que es prohibeix circular en trens de rodalies en determinades hores del dia. Va dir que els ciutadans que sol·liciten els trens de rodalies al matí, les hores 07.00 i 09.00 i les hores 16.00 i 20.00 al vespre no poden circular amb bicicleta. A l'aplicació, es va notar que es va presentar una petició a TCDD per canviar aquests rellotges a 07.00 amb 08.30 i 16.00 a 18.30. Ciutadà, va respondre TCDD'nin rebutjant la sol·licitud, dient que la sol·licitud no era adequada, va dir.

Ciutadà queixant-se, en qualsevol moment de la bicicleta, es pot agafar la sol·licitud de KDK'ya per a un entorn saludable fomentant l'ús de la bicicleta mitjançant la gravació de l'estat, afegint un aparell de bicicleta per entrenar vagons i bicicletes a persones amb horaris de tarifes diferents. Els ciutadans, les institucions públiques i els usuaris de bicicletes han de tenir en compte en l’aplicació de la compra de bicicletes als trens, remarcant que el ciutadà ha exigit una nova sol·licitud.

El KDK va trobar al ciutadà en el seu examen sobre la sol·licitud i va rebre la recomanació del TCDD. En la seva decisió, la disputa es deriva de la integració de la bicicleta en el sistema de transport ferroviari, i per tal de garantir un transport sostenible, es recomana ampliar primer les hores després de la recepció de la bicicleta per al transport ferroviari i, després, eliminar la limitació de temps. TCDD’ye ’recomanació dels trens de rodalies existents per fer la bicicleta necessària per dur a terme la feina necessària al més aviat possible.

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar